torstai 2. elokuuta 2012

Unia Pipsasta

Keskiviikkona meillä oli Pörrön hartaasti odottamia vieraita, kun Pipsa tuli meille hoitoon :)
Voisi sanoa, että aika leikin täyttämä päivä ja ilta :) Juostiin ympäri pihaa, kopiteltiin pallolla, painittiin, pusuteltiin, kaivettiin, tyhjennettiin lelu-laatikko ja kaikkea muuta mukavaa...

Sisarukset olikin kyllä ihan samalla aaltopituudella siitä mikä on kivaa :D Tässä vähän kuvasatoa:

Ihana Pipsa

Paimenkoirat

Kopittelua

Tuumaustauko

Ja pallon perään...

Voisko joku heittää...?

Vauhtiveikot

Pipsan suosikkilelu

Lepohetket sisällä ja ulkona vietettiin läheisissä tunnelmissa.
Pitää varmistaa, ettei toinen karkaa leikkiin...
Sisko ja sen Veli

Pipsan lähdettyä puolilta öin, Pörrö nukahti sen siljän tien ja alkoi näkemään unia. Tassut liikkui siihen malliin ja vinkuna kuului, joten ei jäänyt epäselväksi kenestä nähtiin unia :)

Tervetuloa Pipsa uudestaan kyläilemään!

2 kommenttia:

  1. Oottepa hyviä kuvia saaneet vauhtikaksikosta :) Kiitos paljon vielä kerran, että Pipsa sai olla teillä hoidossa! Täällä oltiin iha väsyneitä vielä koko seuraava päivä ja ilta :D Pörrön leikit oli tosi tehokkaita ;)

    VastaaPoista
  2. Hah, joo! Ehkä Troi vähän ilkkuikin Pörristä? Mistäs sen tietää. :D Ei mut oikeasti mua huolettaa, kun tuo huuto menee kokoajan huonompaan. Siellä vinttariradalla Troi huutaa kyllä vähän, mutta ei yhtään tuossa mittakaavassa. Ulkona on ilmeisesti helpompaa kuin pienessä hallissa jossa äänet on vielä kovempia.

    Kotona Troi olikin sitten hieman poikki. Meni suoraan nukkumaan reenien jälkeen ja heräsi vain syömään iltapalan ja käymään ulkona. :D

    VastaaPoista