sunnuntai 26. elokuuta 2012

Näyttelydebyytti

Tänään oli Pörrön näyttelydebyytti, kun oltiin Taavetissa ryhmänäyttelyssä.
Tuomarina oli Jaana Hartus.

Pörrö sai EH JUK1 - joskin paperissa lukee ERI EH JUK1.

Arvostelu: "Erittäin hyvätyyppinen, mittasuhteiltaan oikea keskivahvaluustoinen nuorukainen. Oikeamuotoinen ilmeikäs pää. Hyvä yleislinja, ikäisekseen hyvä täyteläinen runko. Toivoin enemmän takakulmauksia sekä voimaa liikkeeseen. Hyvä karvapeite."


Ensimmäisenä täytyy sanoa, että Pörrö meni todella hienosti! Häntä ei ollut pystyssä ja pää oli suorassa eikä laukannut tai pomppinut yhtään. Seisonnassa oli paikalla kuin tatti. Meni kyllä ihan pulkkaan :)

Mutta ko. tuomarille ei kyllä mennä enää. Bortsuista ei arvosteltu parasta urosta/narttua ROPista nyt puhumattakaan. Vain yksi narttu sai ERIn - muut EHta ja Hta. Ja siellä oli kyllä tosi edustavan näkösiä bortsuja ainakin näin maallikon silmään. Niin ja sen ERIn sai muuten narttu, joka meni häntä pystyssä, kontaktissa ja loikkien, näin muutaman "virheen" mainitakseni.

Meitä ennen oli ko. tuomarilla arvostelussa sakemannit. Siellä tippuili ERI-tuloksia ja SERTejä, vaikka koirat kisko/veti/pomppi/meni maata pitkin/ei seissyt ollenkaan. Mietittiin sitten Teron kans meidän arvostelusta "voimaa liikkeeseen", että olisiko sitten ollut parempi, jos Pörrö olis kiskonut joka suuntaan siellä kehässä ja repinyt Teron kättä irti.

Näin siis ensimmäinen debyytti: pojilta mahtava suoritus ja meidän musta lista sai ekan nimen ;)

PS. Ooteltiin vähän Herttaa näyttelyyn.

2 kommenttia:

  1. No eikä, olittekste siellä?! Mä peruin viikko sitten, kun Hertalla ei ole karvaa oikeastaan lainkaan, niin ajattelin että mitäs sitä suotta. Höh, ois ollu kiva nähdä teidät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oltiin teidän huudeilla :) Tai no, ainakin sielläpäin :) Pörrölle ois kyl käyny seuraksi naku Herttakin ;)

      Poista