sunnuntai 19. elokuuta 2012

Palkintojen makuun :)

Kyllä on nyt loppuviikkoon tapahtunut vaikka mikä. Aloitetaanpa tämän päiväisestä eli meidän kisakausi sai heti jatkoa, kun ilmoitin meidät toisiin kisoihin:)

Eli tänään oli Hakametsässä epäviralliset tokokisat. Tällä kertaa oltiin oikeessa ALO-luokassa, mutta siis viralliset kisat ei ollut kyseessä. Tuomarina oli Krista Karhu. Ja pidemmittä puheitta: Pörrö tuli kisassa toiseksi!!! JEEE!!!


Pörrö ja palkinnot :)

Vähän jäi kuitenkin plääh-fiilis, koska Pörrö ei todellakaan ollut parhaimmillaan. Kontakti omalla kehä-osuudella oli mun mielestä huono, mutta tällä kertaa ihan perustekeminen riitti palkintopallille. Tämä johtuu pitkälti siitä, että nyt ei noussut paikkamakuussa ylös, vaan saatiin kaikista liikkeistä pisteitä :) Paikkamakuuta ollaankin nyt reenattu ja reenattu.

Luoksepäästävyys ja paikkamakuu meni siis hienosti, mutta sitten juoduttiin omaa kehävuoroa odottamaan 3 tuntia (!!!), joten Pörrö oli jo ihan väsy kaikesta hälinästä. Mutta tosiaan ei näyttänyt olevan muutkaan koirat sen enempää skarppina. Pisteitä kerättiin tällä kertaa 154 eli hiljalleen lähestytään 160 pisteen maagista rajaa ;) Että kyllä Pörrö on kunnon pusut ansainnut :)

Pörrön lemppariliike: Luoksepäästävyys.
Kaikki ihmiset vaan on niin ihania.

Sitten viikkoa taaksepäin: Perjantaina meillä tosiaan oli viiden muun koiran kanssa paikkamakuutreenit täällä Hallillassa lähikentällä. Nyt menin jo kentän laidalle eikä noussut, mutta kävin 1-2 kertaa välipalkkaamassa. Sitten lauantaina otin kentällä kaksi kolmen minuutin paikkamakuuta ilman välipalkkaa, ei noussut. Täytyy sanoa, että kyllä kisoissa tuo 2 minuuttia tuntuu ainakin tupla-ajalta. Ja kun oli mennyt 1,5 min eikä Pörrö ollut liikkunut, niin jännitys vaan kasvoi loppua kohden. Jaiks :)

Perjantaina saatiin muuten myös Tamskin varaustunnukset, kun ollaan nyt kisaura käyty korkaamassa ja viralliset on tulossa viimeistään parin kuukauden päästä. Tämä siis tarkoittaa sitä, että Tero voi talkoovelvoitteella varailla agi-vuoroja. Tänään onkin illalla ekat omat agitreenit 1,5 kuukauden tauon jälkeen. Ja tarpeeseen tulee, koska Pörrö on viimeisissä kaksissa treeneissä ollut ihan kuutamolla. Se ei ole yhtään katsonut Teron ohjausta vaan irronnut itse edessä olevalle esteelle. No, eiköhän se taas tästä, kun pääsevät taas treenaamaan yhteispeliä.

Pörrö oli to-pe Elinalla yökylässä. Se oli vähän niin kuin harjoitusyö meidän Espanjan reissua ajatellen :) Kaikki oli mennyt hienosti ja Pörris oli ilmeisesti viihtynyt paremmin kuin hyvin, sillä kun kysyin perjantaina illalla "oliko Ellin kanssa kivaa?", niin se juoksi häntä heiluen oven eteen istumaan ja odottamaan. Kuten se tekee aina, kun kuulee, että Elli on tulossa :D Pörrö oli helteisenä perjantaina päässyt vielä mökillä uimaan, niin mikäs sen oli kyläillessä, kun oli suosikkitekemistäkin.
Ja lopuksi vielä kerrottakoon, että keskiviikon Pörrö vietti Sandran 4 v synttäreillä. Toivottavasti on kunnon parkettivahat, kun neljä tyttöä ja koira juoksi kämppää ympäri :) Pihaleikit ei ollut kyllä ollenkaan huonompi keksintö ;-P

1 kommentti:

  1. Hienosti teillä tokottelut etenee! Paljon onnea ja tsemppiä seuraavaan koitokseen! :)

    VastaaPoista