tiistai 28. elokuuta 2012

Nouuuuu

Voi kökkö, eilen ja tänään treeneissä tuli harvinaisen selväksi, että seuraaminen on kadonnut viime viikon treenien (ma-ti) jälkeen :(

Mehän ei viime viikon tiistain jälkeen olla otettu yhtään tokoo, mutta näyttely-jolkottelua (ilman kontaktia) kylläkin. Taitaa tällä olla osuutta asiaan?!?

Nyt Pörrö aattelee, että seuraamisessa riittää että on muutaman ekan askeleen on kontaktissa. No ei pentele kyllä riitä!!! Nyyf, just kun mä sain kädenkin liikkumaan hienosti "takavasemmalla", niin taas mä joudun imuttaan. Ahistavaa!

No joo, on sentään jotain hyvääkin. Tänään oli ihan mieletön häiriö ja pysyi 2,5 min paikkamakuun tyylikkäästi paikoillaan mun ollessa ainakin 20 m päässä. Ja vielä vieraita koiria mukana :D

Hmm, mä saan yhden asian korjattua niin toinen hajoo... Voisko millään olla kerrankin kaikki kunnossa?!?


Tänään Pörrö korkkas palkinto-älypelinsä. Olipa tosiaan joo vaikeusasteeltaan taas se vaikein, hohhoijaa... Kun se oivaltaa pelien ratkaisut niin nopsaan, niin miten se ei tiedä mitä mä kulloinkin haluun...?!? Mä sentään kerron sen ääneenkin ;)

2 kommenttia:

 1. Jenni - ajatus siitä että joku jo valmis asia kosahtaa kun toisen on saanut just korjattua tiivistää aika hyvin mun käsityksen tokosta :)
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, ei kuulosta kyllä yhtään hyvältä :-/

   Ois kauheen kiva, että pääsis vaan eteenpäin eikä aina menis kahta askelta taakse, kun on mennyt yhen eteen...

   Poista