sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Luustokuvaus

Perjantai alkoi Pörrön mukaan kauheen kivasti, kun ei joutunut jäämään yksin ja kaiken lisäksi pääsi autoilemaan ;) Autosta pois päästyään Pörrö varmaan ensin mietti, että mahdetaanko tänään mennä jäljestämään, kun oltiin tosiaan parkissa jotakuinkin keskellä metsää, mutta totuus paljastui about 5 min päästä.

Ensin puntarille, jossa ruutuun napsahti lukemat 22 kg. Paino onkin ollut vakio jotakuinkin toukokuusta lähtien. Siitä sitten suoraan lääkärin huoneeseen, nukutusaine etutassuun eikä tietenkään verisuonta meinannut löytyä millään :( Lääke alkoi vaikuttaa noin 10 sekunnin kuluttua ja sitten vaan Pörrö röntgeniin ja kuvien otto alkoi.

Kaikkiaan kuvia otettiin tunnin verran, kun kerran koko koira kuvattiin päästä hännänpäähän. Tai eihän se kuvien otto kauaa kestänyt vaan koiran asettelu. Sitten koira patjalle lattialle odottaan ja me mentiin katsomaan kuvia. Mitään ei kyllä tarvinnut itse kysyä vaan selostus pelas :)

Kyynäreet 0/0, lonkat C/C, olat ja selkä kunnossa, kaikki nivelet ja luupinnat siistit.

Katsottiin myös miltä A/A lonkat näyttää ja verrattiin niitä Pörrön kuviin. Se että malja oli matala ja nivelpallo ei ole pyöreä (ei muistissa enää oikeat termit), ei Ventelän mukaan haittaa yhtään harrastamista - ei kuulemma tarvi pelätä, että nämä C lonkat harrastamisen seurauksena olis huonommassa kunnossa kun A lonkat.

Kuvien jälkeen sitten alettiin herättään koiraa. Voi kun toinen ei ois millään jaksanut herätä! Mentiin 5 askelta ja lysähdys, 5 askelta ja lysähdys. Koitettiin josko Pörrö ois mennyt pissalle ennen kotimatkaa, mutta eihän siitä mitään tullut kun toinen nukahteli parin metrin välein. Ei muuta kun koira auto ja matkaan.

Kotona aina välillä heräteltiin Pörristä, mutta eipä kummosempia tarvinnut tehdä, kun toinen pysyi hereillä 5-10 sekunttia eikä jaksanut liikkua ollenkaan. 7 tunnin jälkeen nukutuksesta Pörrö piristyi, söi iltaruuan ja mentiin iltalenkille. Lenkin jälkeen sitten maistuikin taas uni :)


Lauantaina Pörrö olikin sitten ollut uneliaan vastakohta :) Mä lähdin talkoisiin TamSKin ryhmänäyttelyyn klo 7 - eikä Teronkaan ollut tarvinnut sen jälkeen enää nukkua - tai ylipäänsä olla paikoillaan kun oli elohiiri kotona :-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti