sunnuntai 16. syyskuuta 2012

TOKO-koe, Ylöjärvi

Lauantaina suunnattiin klo 11 Ylöjärvelle, Vuorentaustan kentälle TOKO-kokeisiin. Ilmoittautuminenkin oli meille uutta, kun ekan kerran luettiin Pörröltä siru ja sitten oli tietysti myös kisakirjan osto :)

Pörrölle oli sitten arpa arponut viimeisen numeron ALO-luokkaan, No. 25. Ou nou. Viimeksi kun jouduttiin odottaan 3 tuntia, niin eihän se jaksanut enää keskittyä :( Tällä kertaa Tero ja Pörrö makoili autossa ja vasta 10 min ennen paikkamakuuta ja 10 min ennen omaa vuoroo tuli autosta ulos. Toimi :)

Sitten itse kisaan. Tuomarina Juha Kurtti.

Luoksepäästävyys: 10. Tuomarin tullessa korvat oli luimussa, häntä heilua ja kieli lipoi, mutta peppu pysyi maassa :)

Paikkamakuu: 10. Toimi hienosti ekoilla käskyillä, ei sähellystä. Pysyi hienosti, vaikka viereinen koira nousi ja tuli omistajan ja mun väliin istuskeleen. Ohjaajaa jännitti ihan sikana! Jalat oli ihan spaghettia kun käveli poispäin koirasta :-P

Seuraaminen kytkettynä: 7. Jätti sivulletulon tekemättä?!? Ei oo tätä tullut ikinä aiemmin. Ja kontakti oli vähän niin ja näin. Ja sitten tuomari sanoi; että ohjaajan pitäis kävellä nopeempaa ja kattoo eteenpäin. En mä ollu jännitykseltäni ees tajunnu, että kävelin hitaasti ja leuka alhaalla. Hups.

Seuraaminen taluttimetta: 10. Ohjaaja muisti miten ite liikkua ja koira oli heti kartalla. Oli kuulemma tosi hienoa katsottavaa :)

Maahanmeno: 8,5. Pisteet lähti, kun käännyin katsomaan Pörröä käskyn sanoessani. Mitä mä niin tein. Tää on ollu niin varma?!?

Luoksetulo: 9. Osui vähän ohjaajan käteen ja olisi pitänyt kääntyä heti kyljen kohdalla. Vauhtia kehui kovasti :)

Seisominen: 8. Taas vähennys ohjaajan kurkkaamisesta ja lisäksi Pörrö otti kaksi askelta. Äh, jäävät jäi kyl harmittaan, kun meni ihan mun piikkiin :(

Estehyppy: 9. En muista yhtään mistä piste lähti. Oisinko ite nytkähtänyt. Todennäköisesti.

Kokonaisvaikutus: 9. Tuomari sanoi, että koira on kyllä teknisesti todella taitava ja sillä on into tehdä. Näki, että sillä oli hauskaa. Ohjaaja voisi kuulemma luottaa koiraan enemmän ja jättää varmistelut pois. Öhöm... Niin kai sitä vois...

Tuloksena ALO 1, 181 pistettä ja kunniapalkinto :)

Eikä tarvi miettiä, että jatketaanko suoraan AVOon vai kerätäänkö kolme ykköstulosta, sillä tää ohjaaja tarvii koevarmuutta paaaaaaaaaaaljon lisää. Oli kyllä niin pelottavaa ;)

Pörrö ja kunniapalkinto

Palkaksi leikkiä rakkaalla lelulla :)
4 kommenttia:

 1. Vautsi, onnittelut hienosta ykkösestä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :)

  Ja samoin teille: teillä oli mennyt heti ALOn jälkeen AVOkin putkeen :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea Pörrikselle!! Hyvin piti Jennikin hermot kurissa, pikku mokia sattuu aina :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista