perjantai 14. syyskuuta 2012

Suoraa palautetta

Reissusta on palauduttu ja Pörrö oli viihtynyt oikein hyvin Elinan ja Visan kanssa. Joskin se oli kyllä saanut rallatella ja herkutella varmaan aika paljon, kun tuntui mm. hihnakäyttäytyminen unohtuneen kokonaan ;) Ja mm. maahan-käsky oli ihan uppo-outo, kun oltiin ekoissa toko-harkoissa. Minkä vuodessa oppii, vajaassa viikossa unohtaa... Nice...

Mutta paljon kiitoksia Elinalle ja Visalle sekä muille hoitajille!!! 
Ja oli myös tosi kiva, että Pörris sitten kuiteskin vielä palautettiin kotiin ;)


Eilen sitten Tero ja Pörrö suorittavat debyyttinsä Harrin agi-koulutuksessa :) Harrilla reenataan 4 koiran ryhmissä ja reenit kestää 1-2 tuntia. Hieman oli rima korkealla, kun mm. yksi treenaajista oli Maria Salonen (poikien kuukausivalmennuksen pitäjä, tavoitteena vain maailmanmestaruus yms.). Ja Harrihan on siis pitkään ollut itse maajoukkueen touhuissa mukana. Ja nyt siellä ryhmässä on Tero ja Pörrö. Hih. Hihii.

Treenit oli pojilla menneet oikeen hyvin ja uutta tuli taas opettua ohjauksesta enemmän kun kovalevy pysty käsitteleen. Tero ja Pörrö oli mennyt rataa viiden esteen ryhmissä. Ensin Tero ja Pörrö menee ilman ohjeita, sit jos ei osaa ite parantaa seuraavalla kerralla, niin Harri kertoo miten homma hoidetaan kotiin. Ja tämän jälkeen 3 onnistunutta suoritusta ja sit jo ajatus seuraavaan pätkään.

Palautetta tosiaan oli tullut, kun ihan pulkkaan ei ollut pätkät menneet ekalla kerralla ;) Tero oli mm. keräillyt kolikoita radalta (kumartunut esteelle), luullut agia yhdenmiehenlajiksi (ei ollut katsonut koiraa) ja yrittänyt päästä lanssin kyytiin (ollut liian hidas persjätössä -> törmäys).

Mutta pojat tykkäs :D On se kyllä jännä, että vaikka on ihan uusia ohjauksia/kuvioita, niin Pörrö kyllä osaa ne kerrasta, jos vaan ohjaaja liikuttaa omia raajojaan ja katsettaan oikein. Jotenkin ennen lajiin tutustumista ei aatellu miten paljon sillä ohjaamisella on merkitystä. Ja miten monet kohdat voi ohjata ainakin neljällä eri tavalla, ja pitää valita se oman koiran vauhtiin sopivin...

Näillä eväillä siis ensi viikkoon, jolloin on taas normaalisti 2 pv tokoa ja 2 pv agia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti