keskiviikko 22. elokuuta 2012

Paikkamakuu osa 4

No huhhuh! Nyt on sitten mennyt reilu viikko putkeen tuon paikkamakuun kanssa. Vihdoin!

Sekä maanantain että tiistain treeneissä oli 2 paikkamakuuta - alussa ja lopussa. Maanantaina kävin ekassa välipalkalla puolessa välissä, muutoin en ole enää käynyt ja on vihdoin kuin patsas :) Ei ole mennyt lonkalle tai käännellyt päätään. Tiistain treeneissä seurasi taas kyllä silmä kovana piiloon menijöitä (AVO koirien ohjaajat), mutta heidän palattuaan kentälle tuijotti vain mua.

Ja olipas kiva huomata, että ite pysty jo eilen oleen paljon rennompi ja luottaan siihen, että nyt se koira taas pysyy siellä.


Muutoin maanantaina treeneissä otettiin vähän kaikkee "ryhmäliikkeenä" (kaikki yhessä rivissä), kuten seuraamista, AVOn kaukoja ja jääviä. Ja hyppyä yksittäin.

Tiistaina taas oli seuraamista ja ohjattua noutoa. Ohjatussa käytän kahta samanlaista lelua eli kapuloihin ei olla siirrytty, jotta vauhti ei hidastu. Pörrö kyllä tykkää tästäkin liikkeestä huomattavasti enemmän kuin ALOn liikkeistä. Juokseminen vaan on kivaa :)


Molempien treenien jälkeen jäi kyllä todella selväksi mitä mun pitää harjotella: seuruussa omia liikkeitä :) Mä en siis vaan muista pitää päätä ylhäällä ja selkää suorassa. Ja sit käsien paikka on vielä hakusessa. Kyynerpäitä vaan on pidettävä jotenkin ihan dorkan olosesti koukussa, koska muuten mä osun koko ajan Pörriksen kirsuun. Miten ne "omat liikkeet" nyt voikin olla niin vaikeita treenissä?!?


Niin joo... Ja kirjoitetaas vielä, että sunnuntaina omalla agi-vuorossa Pörrö oli taas "ohjattavissa". Tehtiin 2 erilaista putki+hyppy rataa ja oli kyllä skarppina. Seuras Teroa ihan koko ajan. Tuli kyllä virheitäkin, mutta tällä kertaa ne johtui ohjauksesta eikä rallattelusta.

Tänään nähdään pysyykö paketti kasassa ohjatulla aksatunnilla. Hope so, koska kuukausivalmennusryhmä aloittaa lauantaina!


Tero oli muuten eilen ratamiehenä agi-kisoissa. Arvatkaapa minkä rotuinen koira voitti maksi-luokan kisan...? Taas.

4 kommenttia:

 1. Hienoa Jenni! Treeni on tuottanut tulosta selkeästi tuon paikkamakuun kohdalla.

  Mulla oli myös käsiongelma Nooan kanssa. Ratkaisin sen niin, että mun käsi liikkuu Nooan pään ulkosyrjän puolella, problem solved! Koita auttaako teille ni ei tarvi sitten miettiä mitään outoja "koukkukäsiä" joita mäkin koitin jossain vaiheessa mutta oli tosi tökerön oloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviipa testata. Eli varmaankin tarkotat tuolla kauempana omasta kyljestä eli koira jää vähän niin kun käden ja mun väliin...?

   Juuh, treeni on tuottanut tulosta :) Saapa nähdä mitä se seuraavaksi keksii eli minkä liikkeen kohdalla aletaan "näyttää kieltä" mulle. Hitto, se on kyllä oikeesti ovela (lue kiero) koira!

   Poista
 2. Yllättääks sua vieläkin bortsujen paljous? :) Let me tell you, etenkin agi-puolella ei paljoo muita enää näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa siihen paljouteen alkaa tottuun :)

   Tero olikin eilen bongannu Maijan kisoista, mut ei ollu Heimo vielä päässy seuraksi.

   Poista