maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ei kummempaa

Otsikko kertookin varmaan jo kaiken, mitä ollaan puuhailtu :)

Viime viikko oli niin helteinen ja aurinkoinen, että suunnitelmat meni uusiksi. Tekemislista vaihtui uimiseen, uimiseen ja uimiseen. Eli siitä jatkettiin, mihin viime viikolla jäätiin :) Ainoastaan sellainen muutos, että nyt Pörrö sai kaksijalkaisista uimakavereita monta kertaa päivässä.

Ja taas mennään...

Ja taas...

Ja taas....
Kotona on treenit ja pallo yms. leikit jääneet tosi vähälle, kun ei vaan jaksa näillä keleillä. Tai jaksaisi kyllä, mutta pienenkin rupeaman jälkeen on sellainen läähätys, että ei auta kun mennä tunniksi ilmalämpöpumpun eteen makoileen.


Tää on mun pallo
Kun on tarvinu kehittää virikkeitä sisiällä, niin tässä yksi hauskimmasta päästä: chu chu pets. Voi hitsi, että on hauskan näköistä kun karvanen vinkuva "marsu" viilettää pitkin kämppää Pörrön haastaessa leikkiin :) Ois kyl pitäny ottaa videopätkää...Tänään kun oli viileämpää (vaan 25 ja pilvistä), niin kävin kurkkaan meidän ekojen kisojen kentän. Otin siellä kaikki muut ALO liikkeet kolmeen kertaan paitsi hypyn. Hienosti meni kaikki muut paitsi seuraaminen. Siis sitä ei ollut lainkaan enkä sitten jaksanut jahkata, että jää hyvä fiilis kentästä. Pää kääntyili seuruussa kun koiria meni kentän reunoilla lenkkipoluilla. Taidetaan mennä vielä uudestaankin kentälle ennen kisoja. Onneksi oli kuitenkin hiekkakenttä!

Sitten meidän agi-uutisia: Pörrö ja Tero vaihdettiin uuteen agi-ryhmään viikko sitten. Nyt ne on ryhmässä, jossa muut on treenannu 1-1,5 vuotta. Ja meidän pojilla siis takana 4 kk :) Eikä kyllä ainakaan ekoissa treeneissä ollut muita jäljessä.

Ja sitten pojat pääsi Maria Salosen (ranking-listan vitonen) kuukausivalmennukseen elokuusta alkaen :D Aluksi ainakin keskitytään kontakteihin ja ohjaus-tekniikkaan eli meikäläisten ongelmakohtiin. Ja kun siellä pitää sit kehitystä tapahtua, niin Tero väkästeli tänään pikku A:n kontakteja varten. Ja hetihän se piti sitten korkata:

Touch

Onkohan tolla niin hyviä nameja,
et kannattaa pysähtyä...?

2 kommenttia:

  1. Ei muuta kuin lykkyä pyttyyn tokon koekentälle! Ja agilityhän vaikuttaisi sujuvan kuin leikki - hyvä Pörrö!!
    Terveiset Pörrikselle siskoltaan Hertalta :)

    VastaaPoista
  2. Onnea kyllä tarvitaankin jo pelkästään ohjaajan suoritukseen ;)

    Hertta-vesipedolle myös terkkuja!!!

    VastaaPoista