maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lomalöffäilyä

Pörrön ei paljon muuta tullu tehtyä ekalla lomaviikolla, kun löffäiltyä. Tai no, olihan se apumiehenä ilmalämpöpumppujen katoksien teossa ja paljon muissakin pihahommissa, mutta aika rennolta tuo apumiehen tehtävä näytti. Kyllähän Pörris tietty treenissä kävi, mutta vapaa-aika meni kotikoirana. Ja kaiken kukkaraksi aina lenkilläkin saatiin sadekuuro niskaan. Miten voikin olla, että ensin about 6 tuntia paistaa aurinko/on puolipilvistä ja sitten lenkin puolivälissä tulee 10-15 min rankkasadekuuro ja siinä sitä sitten ollaan vaatteet ihan litimärkinä :( Ja sitten taas vaan paistaa.

Tero kävi Tamskin epiksissä, jonka innostamana tehtiin eilen Pörrölle hallilla epiksien rata:
hyppy - hyppy - pituus - hyppy - puomi - muuri - hyppy - A - hyppy - putki - hyppy - hyppy - hyppy - putki - hyppy - hyppy.


Ja tietenkään mikään suora rata ei ollut kyseessä vaan osa hypyistä mentiin tuplana/eri suunnasta, joten löytyi niin valsseja kuin persjättöjäkin. Ensinnäkin olin hyvin yllättynyt, että Tero muisti radan :-O Mä oon nimittäin aatellu, että se tulee oleen tuon parivaljakon isoin kompastuskivi! Ja toinen yllätys oli Pörrön keskittyminen - ei tuottanut ongelmaa puolenvaihdot missään muodossa :)

Mutta kontakteissa on vielä PALJON treenattavaa. Ylösmenot (puomi ja A) meni joka kerta oikein, mutta alastuloissa varmaan 50 prossassa lähti loikka liian ylhäältä. Ei malttanut, ei sitten millään! Niimpä loppuun otettiin grillipihvillä höystetyt kontaktitreenit puomilla, A:lla ja keinulla. Yksittäisinä esteinä homma kyllä toimii, mutta kun on rata ja vauhtia, niin ei vaan malta.

Tässä vähän viikon kuvasatoa. Ei Pörris nyt nähtävästi ihan kotikoirana ole ollut vaan kävi mm. mummolassa tapaamassa Siru-pentua. Ei voi kun sanoa, että kyllä tuolla koiralla on pitkä pinna :)


Pörrö on kyllä niiiin kiltti pennuille,
vaikka päähän kiipeis ;)
Siru päätti mennä yli, että pääsis antaa pusun poskelle.

Pörrön oli turha kuvitella edes juovansa yksin.

Hih, mahtaakohan monella koiralla olla kelluva turkki :o)

Kuvaaja suihkussa.
Iltapala, joka maistuu Pörröllekin.
Tykkääkö kaikki koirat hedelmistä...?!?
Pörrön sohva ja rakkaat pallot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti