keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ihana kesä

Viikonloppu ja alkuviikko on mennyt mökkeillessä Hirviniemessä ja Oriveden Eräjärvellä: löffäillen, uiden, karvakamujen kanssa leikkien, metsässä lenkkeillen ja muutoinkin elämästä nauttien :) 
Häntä kertoo, että on viety arvokas palkinto

Pörrö on myös löytänyt kesäherkut; se rakastaa herneitä ja muita suosikkeja ovat mansikat, vesimelooni, porkkanat, kurkku ja tuore ananas. Varsinainen lihansyöjä! Myös jäätelöä se on päässyt maistamaan ja näytti pitävän siitä yhtä paljon kuin allekirjoittanut...


Po-po-po-po-porkkanaa...

Pörrö on myös tehnyt muutaman jäljen vaihtelevalla menestyksellä: välillä ollaan menty haipakkaan jälki alusta loppuun nenä kuitenkin maassa, välillä käydään makaamaan jäljelle ja välillä taas menee nappiin - mennään tarkasti nenä maassa suurempia pysähtelemättä alusta loppuun. Jälkimmäinen ollut harvinaisin ilmiö.

Onneksi kuitenkin metsälenkeillä (joita tehdään jotakuinkin joka päivä), se ei ole enää yrittänyt muutamaan viikkoon karkuun vaan pitää lauman koossa, mahtavaa! :D Eli se suunnittelee sitä grand escapea... 

Pakoajatukset ovat mielessa varsinkin nyt, kun liimattiin maitoliimalla Pörrön korvat, kun ne eivät ole itsestään nousseet. Noo, nythän ne on liimattu jo pariinkiin kertaan, kun jostain kumman syystä liimaus aukeaa Vienon kanssa viilettäessä.
Korvat sykkyrälläJoka päivä ollaan löffäilyn ja leikin ohessa treenattu perussettiä: tänne, istu, maahan, sivulle jne. Ja ilmeisesti Tero on opettanut jotain muutakin, koska viikonloppuna kun otin aurinkoo, niin Pörrö avasi bikineitten solmut selästä - ja parissa sekunnissa! Pojat!

Ja eilen Pörriäinen haukkui ja murisi naapurille (ekat varsinaiset haukut ja murinat). Oltiin toisen puolen naapurin pihassa ja se ei ois millään halunnut päästää toisen puolen naapuria paikalle. Kiva setä, kun ollaan tontin toisella rajalla, mutta kukin pysykööt reviirillään. No joo, alun jälkeen sitten taas häntä heiluen selälleen rapsutettavaksi.

Maanantaina oltiin muuten eläinlääkärissä saamassa ensimmänen rokotus ja muutoinkin tarkistuksessa. Kivekset laskeutuneet, paino kohdillaan ja muutenkin täysin terve! Samaan aikaan meidän kanssa lääkäriasemalle tuli tolleri Pyry, joka oli Pörrön mielestä tosi kiva, kun näytti Lyyliltä. Pörrö kun on lievästi sanottuna innoissaan myös ihmisistä, niin sen mielestä lääkärikäynti taisi olla tosi kiva juttu, kun sai paljon rapsutuksia. Ei se edes huomannut rokotuksen antoa - luuli varmaan taas käyneensä yhdessä M&M myymälässä ;)

Tänään lenkillä tuli vastaan toinen Hallilassa asuva bortsu, 2 vuotias neitokainen. Pörrö oli taas ihan fiiliksissä, kun tuli niin tyylikäs leidi vastaan :)

Kaverit ovat oppineet rentoutumisen jalon taidon:

Kaivetaax tähän kuoppa...

...ja mennään siihen päikkäreille.

Hyvin tähän mahtuu; en mä mitään jyrää!

4 kommenttia:

 1. Hei mistäs te sitä maitoliimaa sitten lopulta löysitte? Pitäisi Pipsankin korvat liimata, kun toinen sojottaa jo melkein pystyssä ja toinen taas lörpöttää millon mihinkin suuntaan :D

  VastaaPoista
 2. Mekin löydettiin liima: tekstiili & maitoliima ja hyvin pysyy... pelottavan hyvin, toivottavasti irtoaa jonain päivänä :)

  Pörrö näyttää aivan ihanalta!!

  VastaaPoista
 3. Askartelukauppa Sinellistä löytyi liima. Jos paikkakunnalla ei ole liikettä, niin Sinellillä on myös hyvä verkkokauppa.

  Liima ottaa kiinni tosi nopeesti - hyvä, ettei tuu liimattua samalla omaa sormee Pörrön korvaan ;)

  Mutta kyllä ne liimaukset tosiaan irtoo kun tyttöystävä roikkuu korvassa ja ravistaa :o)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, ihana Pörrö! Nyt vasta törmäsin teidän blogiin, piti heti lukea kaikki postaukset Pörrön vaiheista :)

  Terkut siis Enni-tädiltä ja Heimo-sedältä sekä Hanna-ihmiseltä =)

  Toivottavasti törmäillään tulevaisuudessa!

  VastaaPoista