lauantai 9. heinäkuuta 2011

Veneilyä

Keskiviikkona oli illalla ohjelmassa pelastusliivien osto. Pörrö muuten menee todella innolla Tassutalliin ostoksille, koska siellä on leluja myös jotakuinkin lattiatasolla samoin kuin esimerkiksi puruluita. Ja kun itse katsot ostettavia tuotteita, niin Pörrö kyllä osaa käyttää tilaisuuden hyväksi! Heti kun silmä välttää, niin se hiipii huomaamatta poimimaan itselleen lelun... No onneksi on valinnut euron hintaisia leluja ;)

Nyt mentiin siis sovittamaan pelastusliivejä; voitte varmaan arvata kuinka paljon Pörrö nautti niiden sovituksesta! Tuohon malliin kun menisi maahan käskyn kuultuaan, niin eihän tässä tarvisi sitä enää treenata ollenkaan! Se oli siis maassa kuin liimattu, kun piti laittaa pelastusliivejä mahan alta kiinni. Onneksi sentään on vielä noin pieni ja "helposti" käsiteltävä, että saatiin sovitettua sopivat pelastusliivit.

Torstaina lähdettiin sitten heti aamupalan jälkeen mökille. Pihaan kun päästiin ja Pörrö nostettiin autosta maahan, niin sillä oli vain yksi suunta mielessä - ranta! Siitä sitten suoraan järveen uimaan, jonka jälkeen se tuli takaisin viereen, että "nyt mä oon valmis menemään sisälle syömään" - niimpä niin! Taisi tulla hieman virtaa tuosta uinnista, kun sitten juostiin sisällä mökkiä ympäri tuhatta ja sataa - hyperkohtaus siis iski ;)

Päivän aikana Pörrö kävikin uimassa ties kuinka monta kertaa. Aina kun sille tuli kuuma, niin se meni uimaan pari pikku ympyrää ja taas köllötteleen. Fiksu koira.

Sitten iltapäivällä lehdettiin katsomaan mitä se tuumaa veneestä. No eihän se veneestä mitään oikein tuumannut, mutta ne halvatun pelastusliivit! Hiostavatkin vielä! Lähdettiin hissukseen veneellä liikenteeseen ja kyllä alko nenä liikkuun ja samalla unohtui myös oranssit kiusankappaleet. Hiljaa liikkuessa tuli kuitenkin kuuma, joten kaveri alkoi tulemaan rauhattomaksi. Sitten vähän lisää kaasua ja Pörrö alkoi nauttimaan tuulenvireestä ja sen tuomista hajuista :)
Välillä koitettiin, että tykkäisikö se olla maassa, mutta ehei! No, mitäs kivaa siellä oliskaan, kun ei näe ympärilleen. Syli tai penkki, tuntui olevan Pörrön paikka. Pörrö ei kyllä veneessä turhia stressannut: puolimatkassa tuli Nukkumatti kyläileen ja Pörrö nukkui Teron sylissä loppumatkan. Välillä aina nenä liikkui, mutta tihrut ei auennutMökin rantaan kun päästiin, niin ei oltais millään meinattu odottaa, että päästään laituriin, vaan Pörrön teki mieli hypätä veneestä uimaan. Ja jotenkin se onnistui puljaamaan itsensä jo puoliksi pois pelastusliiveistäkin. Ei yhtään huomattu miten se tapahtui, vaikka vieressä istuttiin! Veneestä kun noustiin ja saatiin Pörröltä liivit pois, niin ei montaa sekunttia mennyt, kun se läträsi taas järvessä. Uituaan se meni Teron selän taakse (varjoon) kaivamaan kuoppaa (märkä hiekka esiin) ja sitten meni nukkumaan sinne kuoppaan. Jotta ei turkki ainakaan uimassa puhdistuisi...Perjantaina sitten tuli Lyyli ja Vieno kyläilemään. Pörrö oli jo täysin unohtanut vesikupin kaatamisen, mutta Vieno ystävällisesti muistutti Pörrölle, mitä Pörrö oli itse viikkoa aiemmin opettanut Vienolle :) Ja erittäin hauskaa tuntui olevan ensin läträtä vesikupilla ja sitten mennä kaivamaan kuoppaa multaan. Nice! Siinä sitten taas riehuttiin muutama tunti:

Päivän päätteeksi Pörröllä oli suihkussa käyti edessä, kun tyyppi oli niin kurassa ja kuolassa. Pestiin ekaa kertaa koirashampoolla (oli muuten Pet Headin shampoo tosi hyvän tuoksuista) ja suihkun jälkeen putsattiin vielä korvatkin. Puhdas ja pörröinen:

3 kommenttia:

 1. Voi ihana Pörrö niin hienosti ui jo :) Terkkuja Pipsa-siskolta!

  t. Pipsa, Ansku ja Mikko

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä se tuokin tyllerö on kasvanut hurjasti, kohta ei mahdu enää vessanpöntön taa nukkumaan, mikä on sen lempparipaikka :D Viikon päästä nähdään :)

  t. Pipsa, Ansku ja Mikko

  VastaaPoista
 3. Just, nopsasti lukaistuna luin ensin, että Pipsa ei mahdu enää vessanpönttöön nukkumaan.. kaikkea sitä kuulee :)

  Vesipetoja kandee pitää sen verran silmällä, että hotspot tai vesihäntä ei pääse yllättämään! Uinnin jälkeen kunnollinen kuivaus niin ei tule iho-oireita kosteudesta..

  VastaaPoista