lauantai 2. heinäkuuta 2011

Vesipeto

Pörrön vesipetoilu alkoi jo eilen perjantaina - ei niin toivotusti! Takapihalla se meni juomaan vettä ja laittoi toisen etutassunsa kippoon. Kun kielsin sitä, niin se otti heti tassun pois, mutta siitä näki, että nyt syttyi lamppu pään päällä. Se juoksi ihan villinä kaksi kierrosta takapihalla ja ampaisi sisään kuin tykin suusta. Kun menin perässä sisälle - arviolta 40 sekunnin päästä - niin Hulivili oli jo asian ytimessä: se oli kaatanut keittiössä vesikupin saaden ison lätäkön lattialle, jossa se kieritteli selällään. Eipä sitten muuta kun rättiä käteen...

Vartin päästä yritti samaa, mutta ehdittiin onneksi kieltämään! Mutta sitten piti tietysti esittää kylässä Lyylille ja Vienolle uutta hienoa temppua - terassilla ja keittiössä... argh! Sorry, Sari ja Juha, toivottavasti tytöt eivät kuitenkaan ottaneet Hulivilistä mallia!

Tänään yritin sitten aamulla livahtaa suihkuun Teron tehdessä pihalla uutta parvekkeen kaidetta. No, en onnistunut. Vesipeto livahti sisään ja siinä se sitten yritti haukkailla kaiken suihkusta tulevan veden seisoessa puolittain suihkun alla... Yhtä hyvin kun livahtaminen suihkuun, onnistui myös Pörrön kuivaaminen. Just kun olin ottanut Pörrön pyyhkeen ja kumartunut kuivaan sitä niin taas tuli väläytys Pörrön lähtönopeudesta: kiihdytys kohti olkkaria, sohvan eteen ja piiiitkä turkin ravistus. Jep jep... Taas rättiä käteen...


Pläts, pläts
Hitsi, mähän uin!

Ja taas vauhdilla rannalle!

Koiraa mennään ja matka taittuu!

Tänään Pörrö sitten pääsi toteuttamaan tuota vesipetoilua oikein kunnolla: mentiin mökille uiskenteleen. Mökillä heti autosta ulos päästyä Pörrö suuntasikin rantaan - ja suoraan tassut veteen! Ensin leikittiin rantavedessä, sitten mentiin kävelemään järveen mahaa myöten ja parin minuutin jälkeen sitä jo uitiin hakemaan vesileluja. Pörrö tuntui itsekin olevan ihan yllättynyt, että mitäs tässä nyt tapahtuu, kun tassut ei ylettynyt enää ensimmäistä kertaa pohjaan, mutta matka sen kun jatkui lelua kohti :o) Välillä käytiin kiipeilemässä rannalla olevilla kivillä ja kaivettiin kuoppia rantaan, mutta sitten taas vauhdilla uimaan. Kyllä huomasi, että se todella nautti uimisesta täysin siemauksin.


Koordinaatioharjoitus

Hei, tänne mun kuoppaan tulee vettä!
Vajaan parin tunnin rantaleikkien jälkeen alkoi taas näkyä hyperaktiivisuuden merkkejä, joten siirryttiin saunan terassille maistelemaan puruluuta. Ja eihän siinä mennytkään edes viittä minuttia, kun kaveri oli täydessä unessa ja kannettiin se mökkiin sisälle. Parin tunnin unien jälkeen testattiin, haluaako Pörriäinen vielä uimaan. Mieli teki, kun Julianna (6 v) ja Sandra (~3v) olivat tulleet uimaan, mutta ei vaan jaksanut. Niimpä sitten suunnattiin nokka kohti kotia, jossa ollaan vietetty rauhallista iltaa - taitaapa olla ensimmäinen kerta näiden kahden viikon aikana!

Eiks tää oo mun aurinkovuode?!?

1 kommentti:

  1. Aivan mieletön Pörrö! Taitaa olla ensimmäinen sisarusparvesta joka uskaltautui uimaan :)

    Ihania kuvia pikku riiviöstä, niin ja me kyllä uskotaan, että osaa se olla riiviökin :)

    VastaaPoista