maanantai 18. heinäkuuta 2011

Vesileikkejä

Sunnuntai alkoi rattoisasti, kun Pörrö teki yöllä/aamuyöllä vain kaksi pikaista pisu-käyntiä ja muutoin nukuttiin koko poppoo melkein puoleen päivään. Pörriäisellä oli taas kiva päivä tiedossa, kun Vieno ja Lyyli oli tulossa kyläilemään.

Just ennen kun kaverit kerkes meille asti, niin Pörrö söi taas hyvällä ruokahalulla koko kipon tyhjäksi - ilmeisesti sisarukset kertoivat sille lauantaina kuinka syövät aina kupin tyhjäksi. Sitten mä ehdinkin jo kadottaa Pörrön - huhuilin pihalta, yläkerrasta, olkkarista - ei mitään. Mutta Lyyli ja Vieno löysi Pörrön mystisen piilon silmänräpäyksessä :o)

Siitä sitten alkoi taas juokseminen ympäri pihaa, terassia, taloa, kunnes pakattiin koissut autoon ja lähettiin ajelemaan Hirviniemeen mökille. Autosta pihalle ja juoksu kohti rantaa. Lyyli ehti ensimmäisenä ja näytti pienille mallia miten uidaan pitkää matkaa.

Siinä se päivä sitten kuluikin rattoisasti - Pörrö ja Vieno välillä painivat nurtsilla, sitten kaivoivat kuoppaa rantahiekkaan ja taas uimaan. Lyylillä oli ihan eri suunnitelmat ja se odotteli vedessä lelun heittämistä kauas järveen. Lensipä Lyylille variskin hakuharjoitukseksi, ja hienosti haki senkin, vaikka ei varmaan yhtä kivalta tunnu suussa kuin vesilelu. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun karvakaverukset malttoivat välillä pitää taukoakin.

Pörröllä on kyllä pakkomielle tuo kuopan kaivaminen aina kun se tulee järvestä. Miten vaan saa turkin mahdollisimman "komeaan" kuntoon... Ja aina kun sen saa kunnolla kuivattua niin se on korkeintaan minuutti ja uimaan.

Kun Lyyli suostui vihdoin tulla järvestä kopittelemaan, niin sehän löysi tietysti vetisen ojanpenkan osmonkäämien keskeltä ja oli erittäin ystävällinen näyttäessään sen myös juuri (taas kerran) kuivatulle Pörrölle. Siellä sitä siten mesottiin ojan penkassa ja varmistettiin, että kastuttiin kaulaan asti. Jep jep. Vieno sentään hienona leidinä jätti tämän väliin.

Kun molemmat pennut alkoivat viihtymään hyvin pyhkeeseen käärittynä sylissä, niin todettiin että on varmaan nukkumaan menon aika. Sari ja Juha lastasivat tytöt autoon ja Pörrö tallusteli mökkiin syömään ja samantien yö-unille. Taas oli siis meidän huushollissa rauhallinen ilta ja Pörröllä "vauhtiunien" täyttämä yö.

Tänään sain muuten taisteltua verkkoalbumin meille! Laitoin sinne jo pentutapaamisen kuvat ja tarkoitus vielä laittaa lisää kuvia sunnuntaisesti uinti-reissusta. Verkkoalbumiin on linkki oikealla.

6 kommenttia:

 1. Hyviä vauhti kuvia, uni maistui meilläkin. Pienemmän sai kantaa autosta sisälle, ja aamuun asti hurahti samoilla unilla:)

  VastaaPoista
 2. Mä kun en lauantaina ottanut kuvia lainkaan, niin on tosi kiva että laitoitte tuonne albumiinne omianne. Vauhdikkaita kuvia!

  Pörrökö se oli, joka lotrasi vesikupillaankin, muistanko oikein? Hertta on nyt keksinyt, että jos joutuu portin taa keittiöön esim. siivouksen ajaksi, niin kivan nopsaan saa huomiota ja reagointia osakseen, kun etutassuillaan hyppii ja polkee kupista kaikki 2,5l vettä lattialle lainehtimaan. Ja siinä pumpatessahan voi itse kiljua ja haukkua, niin on sounditkin bonuksena.

  VastaaPoista
 3. Juu, Pörröhän se oli, joka opasti sisaruksiaan lutraamaan vesikupissa. Se pari-kolmeviikkoa sitten opetti sen myös Vienolle (yllä kuvissa) ja Vieno muistaa aina meillä näyttää, että yhä on opit tallessa :)

  On tuo Pörrö aika kekseliäs tihulainen. Tänään se pääsee taas näyttään imurille kuka on kuka...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun otitte noin hyvin kuvia ja laitoitte tuon albumin jakoon! Me kun ei oltu yhtä ahkeria kuvaajia... :D Oli mukava tavata teidät ja Pörrö. :)

  Käytiin heti sunnuntaina muuten ostamassa samanlainen kuljetus"häkki" kuin teilläkin oli autossa ja nyt meidänkin matkustaminen sujuu PALJON paremmin :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Miten mä en löydä tuota galleriaa?

  Paula

  ps. Terkut Näpsältä ja kesävieraalta Nooalta, jotka ovat viettäneet ikimuistoista viikkoa yhdessä.

  VastaaPoista
 6. Moro.
  Tuossa oikealla on linkeissä Pörrön galleria. Galleriasta löytyy kuvat jotka laadullisesti siedettäviä ja jotka mahtuivat tilarajan puitteissa mukaan. Jossain vaiheessa saatamme joutua poistamaan kuvia uusien tieltä, ottakaa siis talteen jos sopivia löytyi.

  VastaaPoista