sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Toinen luva!!!

Tänään oltiin agikisoissa Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa. Ensin mietittiin, että jaksaako niin pitkälle ajella, mutta täytyihän sitä mennä, kun saatiin seuraa Roysta, Sannasta ja Joonaksesta. Millakin oli tullut paikanpäälle kannustusjoukkoihin.

Nyt oli sitten ensimmäiset kisat täysin uudessa hallissa ja oudoilla esteillä. Onneksi oli muutamat lämmittelyesteet, niin Tero pääsi ottamaan puista A-estettä. Eipä se outo este tai alusta vauhtia hidastanut. A tultiin ihan yhtä kovaa, kun eilen treeneissä :)

Hyvinkäällä molemmat radat olivat agiratoja ja molemmissa tuomarina toimi Johanna Nyberg.

Ensimmäiseltä radalla tuli harmillinen virhe ennen keinua, kun Pörrö missasi yhden hypyn. Teron pieni sivuliike taisi olla liikaa, vaikka näytti jo, että Pörrö oli lukinnut esteen. Ja sitten heti perään tuli vielä lentokeinu :( Nyt on tosiaan saatu kontakteihin vauhtia, mutta liikaa on liikaa. Tero otti sitten keinun uudestaan välttääkseen mahdollista keinu-paniikkia seuraavalla radalla.Toiselta agiradalta tulikin sitten nollat ja toinen sija! Tässä sai kyllä jännittää, että riittääkö aika, kun Pörrö himmaili hirveän ällö-keinun ja sitten Tero piti kauan kontakteilla. Mutta hyvinhän se lopulta riitti. Ei ollut muuten tämäkän mikään helppo rata, kyllä tosi monella lähti 
lapasesta esim. heti ekasta pukkesta kepeille.
Hyvinkäällä oli muuten hyvät palkinnot: kunnon lelu, royal canin ruokasäkki, erilaisia nameja... Niin ja suklaata.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti