sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lomailua

Lomaviikko alkaa veteleen viimesiään :( Pörrö tosin alkaa vaikuttaa siltä, että sille maistuis taas 8 h päikkärit. Lomailu on rankkaa :)

Mitäs tähän viikkoon on mahtunu:

No lomahan alkoi poikien kisauran korkkauksella ja jatkui sunnuntaina palauttavissa treeneissä. Treenien teemana palkkaamattomuuden harjoittelu kontakteillä.

Sitten alkuviikosta lomailun ohessa vähän tokoteltiin, ohjatuissa treeneissä otettiin seuraamista & kontaktitreeniä, paikkamakuuta häiriössä, hyppyä, kaukoja takapalkalla vauhtinoutoa ja ihan uudella tavalla luoksetulon pysää. Toimi. 

Omissa treeneissä seuraavana päivänä sitten lähinnä haukoteltiin. Jep. Pörröö ei kiinnostanu oikeestaan mikään. En tiedä oliko se ihan puhki "lomailusta" vai masentuko se tajutessaa, että se ei pääsekään veteleen kentällä oleviä aksa-esteitä. Niistä reeneistä ei kyl jääny mitään kerrottavaa...

Sitten pojilla oli tällä viikolla kahdet Harrin treenit. Ilmeisesti Tero oli pistetty juokseen kunnolla, kun se tuli paita märkänä kotiin :P Radalla juoksun lisäksi keskittyivät keinuun ja keppeihin. Nyt sitten tehotreeniä Harrin ohjeilla ennen seuraavaa kisastarttia, jotta kontaktit ei hajoo enää palkkaamattomuuteen.
Ja lomalla ollaan tietysti valjakkohiihdetty (allekirjoittanut ei tänään varmaan jaksa ees raahautua yläkertaan nukkumaan...), paimennettu lumikolaa, pelailtu hankifrisbeetä, heitelty lumipalloja, lenkkeilty metsässä, treffattu koirakavereita ja tietysti löffäilty & herkuteltu. Näistä on kunnon loma tehty :)

Eikö joka kuu vois olla viikko lomaa?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti