torstai 7. maaliskuuta 2013

Pienestä kii... *radat päivitetty*

Tänään oli poikien ekat agilitykisat ever. Nollia ei tullu, mutta lähellä se oli ja joka radassa oli  paljon hyvää. Hyvä pojat! 

Varsinkin kun radat oli todella haasteelliset!!! Jopa paikalla olleet kouluttajat/tuomarit ihmetteli ykkösten ratoja. Ja kakkosille lisättiinkin vain pari hyppyä ykkösten radalle :O

Videot agi-radoilta tulossa myöhemmin, hypyltä ei videota edes ole :( Voi rähmä.

Ensimmäisenä oli Marjo Heinon hyppyrata

Tuloksena todella harmittava hylsy. Tätä meillä harmitellaan kotona vieläkin. :)
Tero muisti neljännen esteen väärin ja ohjasi Pörrön hypystä väärään suuntaan. Siinä vaiheessa, kun huomasi mitä oli tekemässä oli jo liian myöhästä. Muutoin oli aivan loistava suoritus!

Tältä radalta ei kukaan saanut nollia, joten voi olla kyllä tosi tyytyväinen poikien rataan. Loistavat linjat ja mieltsi vauhti!


Tokana oli Tuija Kokkosen agirata

Tässä tuloksena oli 10, sijoitus 9. Rima tippui noin 15. esteeltä Teron ohjausvirheen takia (myöhässä) ja sitten olikin jo tosi myöhässä viimeisellä hypyllä (kielto). 

Muutoin rata oli hieno. Kontaktit aivan loistavat, nopeet eikä yrittänytkään karata. 
Kepeilläkään ei mitään ongelmaa.

Tällä radalla yksi koira sai nolla-tuloksen. Hyvä Anu ja Teppo!!Kolmas oli Marjo Heinon agirata

Ja poikien tuloksena oli supermegahyperharmillinen +2 ja 4. sija. Eli ei ratavirheitä, mutta aikaa meni liikaa. Ja tämä johtui siitä, että Pörrö ei tullut kontakteilla etutassut maahan asti ja Tero odotteli niin kauan, että Pörrö tuli oikeeseen kohtaan, jotta ei tule myöhemmin ongelmia.

Muutoin ohjauksen meni aivan loistavasti tässäkin, koira ei karannut hanskasta tms.

Kouluttajilta tulikin heti palautetta, että hyvin teit kun odottelit. Ja syykin selvisi: kun Pörrö ei 
saanut ekalta radalta palkkaa loistavista kontakteista, niin paletti hajos. Sitä ei enää napannu, kun palkkaa ei ilmeisesti ollu tulossa.

Tällä radalla tulikin sitten jo 3 nollatulosta. Vou.Kaikkiaan siis hieno suoritus! Pienestä oli joka rata kiinni eli ei muuta kun katsomaan koska Tampereen suunnalla on seuraavat kisat ja ilmoa menemään :) Kyllä ne nollat sieltä kevään/kesän aikana tulee <3

1 kommentti:

  1. Kyllä niitä nollia tulee, kun vaan kisaa :) Tsemppiä tuleviin skaboihin!

    VastaaPoista