tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hyvän mielen tokottelut

Maanantaina oli taas aksa-viikon jälkeen superinnokas tokottelija mun kans hallilla :)
Tällä kertaa into ei kuitenkaan pursunnut yli vaan oli myös superkeskittyvä tokottelija :)

Alkuun tehtiin kaukoja (i-m) niin, että oltiin kaikki koirakot ympyrässä selkä toisiamme vastaan. En tiedä johtuiko muista koirista vai mistä, että Pörrö oli niin skarppina, että pystyin ihan hyvin mennä yli 5 metriin ja jokainen toisto onnistui salamana. Tämä on todella yllättävää meidän treenimäärillä :)

Sitten tehtiin sivuaskelia, vasemmalle pyörimistä yms. takajalkojen-käyttö-liikkeitä. Niissäkin otettiin iso askel eteenpäin. Tai oikeastaan tällä kertaa sitä askelta ei otettu: jostain syystä Pörrö on aina ennen huomattuaan mistä on kyse ottanut sellaset... öö... 2 metriä etäisyyttä eikä tekemisestä oo tullu yhtään mitään. Tällä kertaan päästiin tekemään, ja saatiin monta toistoo. Takajalkojen liike ei varmaan ollut vielä sitä mitä haetaan, mutta se että Pörrö käytti takajalkoja ja oli jotaikuinkin kiinni reidessä katse muhun oli jo mieletön voitto meille :D

Seuraavaksi otettiin luoksetuloa. Tässä pysä on ollut pari viimeistä kertaa huono, on liikkunut vielä muutaman askeleen mun merkin jälkeen tai on jopa tarvinut näyttää uusi merkki. Eli tässä palataan nyt taaksepäin ja jatketaan suoralla palkalla. Harmittaa, kun tää oli mahtava jo vuosi sitten ja nyt ei enää, kun AVO-luokka häämöttää eessä. Höh. No mutta nyt siis heitin joka kerta pallon samalla kun nostin käden merkiksi. Kyllä toppas :) Luoksetulon pysän treenaamisessa tarvitaan ainakin 3-4 suoraa luoksetuloa pysäytysten väliin, tuon silmäilevän ja ennakoivan otuksen takia.

Sitten tehtiin lyhyitä pätkiä seuraamista. 2-8 askelta ilman mitään käännöksiä. Kontakti oli koko ajan, ihana nappisilmä. Tässäkin suuri edistys, kun kontakti on useimmiten ollut liikkeellelähdettäessä, mutta sitten pudonnut 2-4 askeleen ajaksi, kunnes taas palautunut.

Tämän jälkeen oli vuorossa nouto. En pyytänyt tulemaan ollenkaan loppuasentoon vaan pallo lensi palkaksi kun oli tuonut mulle kapulan = Pörrön vaihtinouto, kun se ei suostu kapulaa tiputtamaan vaan se on annettava aina mulle. Ja välillä koko kapulan sijasta lensikin pallo. Tässä oli mukavasti vauhtia ja häntä vispas ihan koko ajan.

Ja lopuksi otettiin vielä hyppy. Pari kertaa kokonaisena liikkeenä ja muutama kerta palkka kun on hypännyt toiselle puolelle ja istunut. Hyvin män. Pörrön bravuuri :)Tässä mun tarvii muistaa sanoo istu käsky tarpeeksi aikaisin!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti