tiistai 27. maaliskuuta 2012

Just joo...

Sunnuntaina illalla oli siis toisetkin treenit: aksaa hallilla.

Eipä tarvinut Teron tuskastua ollenkaan, kun taas oli agissa sellanen into-piukassa-ja-aivotkin-mukana-koira matkassa. Tää on niin epäreilua!

Meillä oli ohjelmassa vauhtirata ja ajatusrata. Vauhtirata oli hyppy-hyppy-putki-hyppy-kepit 6 kpl-putki-hyppy (ja tietty myös toisinpäin). Voi elämä että oli vauhtia tuolla parivaljakolla! Tero sai juosta niin kovaa kun kintuistaan pääsi ja Pörris päästeli aina välillä jo tuttuja riemunmurahduksiaan :) Niitä kuunnellessa ei voi olla nauramatta. Oikeesti. Hienosti kuitenkin Pörrö osasi mm. hidastaa vauhdin kepeille Teron käsimerkistä. Se kyllä lukee tuota kehon kieltä kun avointa kirjaa, täytyy ohjaajalla olla vauhdin lisäksi ajatus koko ajan mukana.

Ajatusrata oli pikku A-puomi-keinu-pöytä-rengas-pikku A. Pikku A:ssa ja puomissa "uppaukset" ja "tatsaukset". Puomissa nekin menee hyvin käsimerkein, mutta pikku A:han tuppaa tulla liikaa vauhtia - ehkä iso A on vauhdin jaon suhteen sitten helpompi. Keinu meni vielä mun avustuksella, jotta ei kolahda maahan. Pöydän joutui välillä ottaa uudestaan, kun meinasi mennä läpijuoksuksi renkaalle, mutta muuten mentiin ajatuksella läpi.

Treenien jälkeen mentiin Vienon ja Lyylin kanssa koirapuistoon. Siellä oltiin vajaa tunti ja sitten meillä oli kotona loppuilta super-rauhallista. Ei menty edes iltalenkille, kun Pörrö vaan nukkui ja löffäili. Onpa kiva, että tuokin otus välillä väsähtää :)

Koirapuiston Kukkulan Kuningas
Kuvaaja: Juha Hongisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti