sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Nyt meni hermot...

...ja sen kyllä huomaa...

Eilen illalla katteltiin netistä, että tänään on Tavesin kentällä Sari Kärnä vetämässä tottista ja aateltiin sitten mennä aamupäivällä kentällä, vaikka on omatkin treenit illalla. Kärnä kun on saanut omista bortsuistaan käyttövalioita ja EVL:iä, niin aateltiin, että saadaan hyviä vinkkejä juuri nimenomaan meiän bortsua ajatellen...

Illalla sitten totesin, että eihän meillä ole treeninameja, niin laitettiin vielä pakkasesta hirvenpalapaistia uuniin, että saadaan siitä oikein MEGAnamit mukaan.


Kentällä luoksepäästävyyden jälkeen meidät jaettiin kolmelle kouluttajalle kolmen hengen ryhmiin ja Kärnä otti beeceet :) Tarkoitykisena treenata yksi kerrallaan seuraamista ja jääviä. Sillä välin kun toinen koira teki, niin itse aloitettiin näiden treenaus kentän laidalla.

Kun yöllä oli satanut lunta ja oltiin pitkästä aikaa ulkokentällä, niin aluksi oli vaikea saada Pörröä kontaktiin kentän laidalla. Mutta siitä kun kontakti palasi, niin se meni ihan omalla tasollaa seuruuta (palkka 10 m välein) ja tosi hyvin liikkeestä maahanmenoa. Mutta kun tuli meidän vuoro saada ohjeistusta ja Kärnä tuli meidän kohdalle, niin voi %&#¤&/¤ !!!

Seuruusta ei tullut enää YHTÄÄN mitään. Ei minkäänlaista kontaktia edes hirvenpaisti nenässä :( Liikkeestä maahanmenossa ei tajua mennä ekalla käskyllä maahan ja sitten hiipi perään. Siis mitä ihmettä?!?

Juu, siis tottakai mullakin sitten meni hermo ja sehän tunnetusti ei auta asiaa yhtään kun Pörrö lukee ohjaajiaan kun avointa kirjaa. Mutta minkä ihmeen takia se alkoi heti ensimmäisestä askeleesta asti venkoilemaan, kun oli tehnyt saman jo monta kertaa hienosti?!? PRKL

Selosta siinä nyt sitten, että ihan oikeesti toi koira osasi tämän vielä minuutti sitten. Juuh, tosi uskottavaa :( Nyt sitten saatiin vinkkejä miten edetä siihen missä me jo ollaan. Voi itku!

Todella innolla jään odottamaan vajaan kahden viikon päästä pentutapaamisen yhteydessä olevaan toko-treeniä... hmm... pitäsköhän sillon Teron kentälle, niin katotaan kauanko sen pinna kestää ton venkoilijan kanssa, kun nyt se tossa naureskelee, kun höyry nousee mun päästä ;-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti