perjantai 6. tammikuuta 2012

Treenitauko lähenee loppuaan...

Ei voi kuin ihmetellä, että on jo loppiainen ja meillä on yhä joulukuusi pystyssä. Siis oikea puulta tuoksuva kuusi nököttää olkkarissa ilman hampaanjälkiä, pallot oksilla eikä sitä ole edes merkattu :) No, papan joulukuusi merkattiin kyllä jouluaattona, mutta mitäs oli päätynyt muoviseen tekokuuseen ;)

Joulu oli Pörrölle mahtavaa aikaa - sai avata, repiä, silputa, nakertaa kymmeniä paketteja ja syödä kaikenlaisia herkullisia luita. Kinkkua ja pipareitakin pääsi maistamaan, nam! Ja parasta oli tietenkin mieletön määrä pusutettavia ihmisiä ympärillä. Ja voi sitä rapsutuksen määrää :D


Herkkuluu

Uusivuosi oli Pörrölle jotakuinkin yhtä mieluisa kokemus. Ensin iltapäivällä 1,5 tunnin lenkki metsässä seurana vuoden vanha Tyyne. Millään ei olisi kaverukset malttaneet erota toisistaan vaan halailtiin viimeiseen asti.

Sitten ottamaan ihmisvieraita vastaan = neljä rapsuttavaa käsiparia. Rakettien pauke ja välke alkoi viiden aikoihin, mutta ei Pörris kiinnittänyt niihin mitään huomiota. Se vain halusi osallistua Jälkipyykin, Rappakaljan ja muiden pelien pelaamiseen :) Ja meni aina takapihalle seuraksi tupakkatauolla. Vaikka välkkyi ja paukkui, niin Pörris viiletti normaaliin tapaan takapihaa ympäri lumesta nauttien!

Varsinainen raketti

Yhden jälkeen uni vei vihdoin voiton ja Pörris siirtyi rappujen alle nukkumaan. Tosin vieraiden lähtiessä neljän aikaan sitä oltiin taas valmiina saattamaan kaverit autolle. Uudenvuodenpäivänä meillä olikin sitten väsynyt koiruus. Makkarissa nukuttiin yhteentoista ja muutenkin koko päivä meni lenkkejä lukuunottamatta lepäillessä :)

Rakettien ampuminen on tietty vielä jatkunut, mutta ei tuossa koirassa kyllä paukkuarkuutta ole havaittavissa. Muutenkin tuo arkuus-elementti on tainnut vähän joka asiassa jäädä pois tuosta yksilöstä... Se kyllä yrittää päivittäin haastaa meitä eikä luovuta millään ennen kuin on taas sylissä tassut pystyssä. *huokaus*


Mitä mä nyt taas tein?!?

Pörröllä on ollut kuukauden mittainen treenitauko, mutta ensi viikolla koulu jatkuu ;) Saapa nähdä miten hallilla menee, koska tosiaan lähes kuukauteen ei olla edes tehty olkkari-treeniä. Nyt vähän takapihalla treenattiin seuraamista ja ruutua - ensimmäistä kertaa ikinä lumella. Ruutu meni hienosti, hyvään seuraamiseen tarvittiin imutusta :-O

Perusasento

Ruutuun

Seuraavan käskyn odotus


Ei Pörriksen aivokapasiteeti silti käyttämättä ole ollut vaan aika on kulunut älypelien, aktivointilelujen ja leikkien parissa. Älypelejä Pörris rakastaakin tooosi paljon, tähän mennessä vain Nina Ottosonin puinen peli ei ole ratkennut parissa minuutissa. Sitä voi kyllä suositella muillekin!

Taso: vaikea
Suoritusaika: 70 sekunttia

Pyörivä levy oikeaan kohtaan, sitten palikan liu'utus
ja lopuksi nosto.
Vihdoin haastetta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti