lauantai 7. tammikuuta 2012

Suunnitelmia

Tässä vähän listaa suunnitemista vuodelle 2012:

Toko
Tokon kurssi jatkuu ensi viikolla ja on ensimmäiset 10 kertaa on joka toinen viikko. Sitten on tarkoitus siirtyä hallista kentälle ja mahdollisesti treenata joka viikko. Mehän ollaan toko-ryhmässä, jossa treenataan kaikkia liikkeitä EVL:ään asti. Se on kyllä kiva, koska Pörris tuntuukin tykkäävän eniten ruudusta, tunnarista, ohjatusta noudosta yms. Tarkotuksena olis kuitenkin saada vuoden aikana alokasluokan liikkeet haltuun ja sit parivuotiaana mennä kisakentälle :)

Agility
Tero ja Pörrö alottaa Koirakoutsin agi-kurssin helmikuun lopulla. Kurssi kestää vaan 1,5 kk, mutta poikien tavoitteena onkin treenata Tamskin keväällä tuleviin karsintoihin. Eli toivottavasti läpäistään karsinnat keväällä ja päästään Tamskin aksa-porukkaan (halvat kurssit jäsenille ja ansioituneet ohjaajat).

Jälki
Jäljessä ois tavotteena saada kepit mukaan jäljelle ja pidentään jälkeä ainakin tuplamatkaan (nyt 100 m). Kuinkahan kauan jäljellä käytetään nameja...? Hmm...

Haku
Haussa tavoitteena ois löytää haku-porukka. Muutoin ollaankin niin alkutekijöissä, että muita tavoitteita ei haulle ole.

Näyttelyt
2-3 mätsäriä ois tavotteena kiertää ja niissä oppia kävelemään vieressä ilman seuraamista sekä seisomaan paikoillaan. Tuntuu olevan huisin vaikeaa tuo seisominen, perusasennoksi tuppaa menemään.

Johan tässä näitä olikin :) Tällä hetkellä odotellaan kyllä ihan innoissaan aksan alkamista. Jotenkin tuo koiruus vaikuttaa siihen lajiin aika passelilta: vauhtia, ketteryyttä ja kestävyyttä tuntuu piisaavan!

Niin joo, ja nythän Tampereella on paljon lunta. Joten voidaan totutella suksiin joku viikonloppu Mitähän siitäkin tulee...?!?

Lopetellaan jouluisiin tunnelmiin:

Joululahjoja:
Lampaantalja ja haisunäätä


Joulukuusi - still standing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti