sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

SERTI ! ! !

Tänään oltiin kisoissa Janakkalassa ja kisat etenivät tutun kaavan mukaan :)
Ekalta radalta HYL Teron ottaessa este uudelleen ja toiselta radalta ei virheitä ja palkintopallisijoitus, sija 2. Tänään se olikin sitten jo kolmas nollarata eli sertihän sieltä rapsahti:




Mietittiin, että Tero tarvis jostain lisää jännitystä tohon ekalle radalle, että se skarppais kunnolla. Koska nyt sillä on ollu rento fiilis ekalle radalle lähdettäessä ja siellä tullut aina joku tyhmä virhe. Tokalle radalle lähdettäessä onkin sitten ollut paljon hermostuneempi mies ja asenne ollu "helvetti pakko ottaa nolla ettei tuu hukkareissua". Ja sehän on sitten menny ihan putkeen :) Jollain se nähtävästi toimii näin päin...

Tässä päivän radat, tuomarina molemmilla agiradoilla toimi Kati Wala.






Palkintojen jaossa tuomari jutteli piitkään Teron kanssa. Kehui, että ei ole ennen osunut hänen radoilleen tuollaista ohjausta BCn kanssa. Yleensä se on kuulemma sellasta sähellystä, mutta nyt meni koira ja ohjaaja yhdessä kuin ajatus. Kontaktit kun saavat kuntoon kisoissakin (treeneissä ne onkin olleet aivan loistavat), niin nollat on plakkarissa nopsaan kakkosissakin.



Ja lopuksi vielä laitettava, että Pörrö tunnustaa väriä myös palkintoruusukkeessaan <3




6 kommenttia:

  1. Hienon näköistä työskentelyä, hyvät kontaktit! Onnea tätäkin kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei noissa kisapätkissä kyllä kontakteja voi kehua, mutta muuten on kyllä niissäkin aika sujuvaa tuo poikien työskentely :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Pojat kiittää ja suuntaa kohti uusia haasteita :)

      Poista
  3. Tuossa jälkimmäisessä videossa ohjaus on sellaista jaakkosuoknuutimaista :-) Rauhallista, jatkuvaa, selkeää.

    VastaaPoista