sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Voi rähmä!

Tänään oltiin tokokisoissa. Pörrö oli hyvä, ohjaaja ei. Tuloksena 153 pistettä, 2-tulos ja 4. sija.

Tokokisojen aikataulu oli tunnin myöhässä ja me tietty tokavika koirakko, niin saatiin odotella kolmisen tuntia kentän laidalla omaa vuoroo. Ja toi odottelu ei kyllä sovi meille yhtään, fiilis ehti laskea ja Pörrö oli jo ihan raato ennen omaa vuoroo. Vaikka sitten leikittiin ennen kehään menoa, niin silti Pörrö oli tosi vaisu - ei yhtään sellanen mitä se on normaalisti. 

Tosin eipä homma kyllä koiraan kaatunut tässäkään lajisaa, vaan siihen kaks'jalkaiseen.

Tuomarina oli Mauri Pehkonen.

Paikkamakuu 10. Vieressä koira haukkui ja murisi sekä nousi, jolloin tuomari haetutti sen pois rivistä. Hieman sydän pysähty piilossa, kun ei ole mitään hajua mitä kentällä tapahtuu...

Seuraaminen taluttimetta 9. Ei meidän parasta menoo, mutta ei valittamista.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0. Ohjaaja ei osannut sanoa sanaa "maahan" ja koira jäi hölmistyneenä istumaan. Liikkeelle lähdössäkin unohdin kertoa mikä liike seuraavaksi. Voi härregyyd mua! 

Luoksetulo 7. Pysäytyskäskyn jälkeen otti vielä askelia. Ja tässäkin mä jäin miettimään pitääkö oottaa käsky-komentoa ennen omaa käskyä. No ei pidä..

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9. En tiedä mistä piste lähti...

Noutaminen 8. En tiedä mistä lähti 2 pistettä...

Kauko-ohjaus 8. Toisessa istumisessa jouduin sanomaan tuplakäskyn, koska ekan sanoin just sillä sekunnilla, kun Pörrö katsoi tuomaria. Olisimpa odottanut sen sekunnin...

Estehyppy 9. Piste lähti kun meni istumaan ihan esteen oikeaan reunaan. 

Kokonaisvaikutus 8. Oli kuulemma kivannäköstä yhteistyötä.

Kyllä harmittaa tuo maahanmeno seuraamisen :( Harmittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti