lauantai 13. huhtikuuta 2013

Rotumestari vm. 2013 ! ! !

Nyt kai saa tulettaa?!? Pörrö - agilityn 2 lk rotumestari 2013 ja samalla koko kisan voitto!
Ja vielä kun ottaa huomioon, että kyseessä oli poikien ekat kisat 2 luokassa, johon nousivat vajaa viikko sitten, wow!

Tänään oltiin Tamskin agilitykisoissa, jotka olivat samalla bordercollieiden ja australian kelpien rotumestaruuskisat. Rotumestaruudet ratkaistiin kussakin luokassa agilityradalla B.

2 luokan tuomarina toimi molemmissa agiradoissa ja hyppyradalla Elina Hannikainen.

Ensin oli Agilityrata A. Kuten aiemmin totesin, niin ekat radat ovat yleensä menneet Terolla huonosti, niin nyt yritettiin paineistaa sitä oikein porukalla, että olisi skarppina. Ei onnistuttu vaan hylkyhän sieltä napsahti: meni ekasta putkesta ensin ohi, jonka jälkeen Tero lopetti koiran ohjaamisen ja meni keinustakin ohi... 



Sitten oli Agilityrata B, jonka tuloksena siis nollavoitto ja rotumesturuus. Jahuu!



Lopuksi oli Hyppyrata C, jossa ennakoi putkelle ja yksi hyppy jäi välistä. Tältä radalta ei ihan hirveesti enää odotettu, kun pojilla oli jo juhlafiilis ja keskittyminen ei ollut enää mielessä päälimmäisenä. Kivan näköistä menoa kuitenkin pienestä oli sekin kiinni! Tällä radalla ei muuten tullut yhtään nollarataa eli voittoon olisi riittänyt puhdas suoritus.



Sitten pari palkintojenjako kuvaa. Ensimmäisessä B radan palkintojen jako: 1) Tero ja Pörrö 2) Lauri ja Norma (poikien treenikaverit) 3) Kim ja Zorro.


Ja jälkimmäisessä kuvassa rotumestaruuden palkintojen jako: no 1 Pörris <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti