tiistai 30. heinäkuuta 2013

Yksi, kaksi, kolme !!!

Viime viikolla oltiin kesälomareissulla Saimaan rannoilla. Se oli samalla Pörrön ensimmäinen hotellimajoitus. Ja Pörröhän oli oma lunki ittensä, hurmas respan tytöt, siivoojat ja muut asiakkaat :) Ainoastaan alkuyöstä ja aamuyöstä piti vähän pöristä, kun porukka liikkui ja puhui meidän oven takana. Huomasi hyvin, että ok-talossa tai möksällä ei tollasta outoa liikennettä ole ollut.



Mä otan tämän sängyn.

Kuvata pari minuuttia ja... molskis!

Ihan pelkäksi löhöilyksi ei loppuviikko kuitenkaan mennyt vaan pojat osallistui agilitykisoihin Mikkelissä. Kisoissa oli 3 agilityrataa ja hyppäri. Sitä ensimmäistä puhdasta nollarataa kolmosissa lähdettiin tavoittelemaan ja sehän tuli, tuli ja tuli. Varsinaista nollasadetta!


Tarkkana kun porkkana Teron menessä rataan tutustumiseen!

Tässä ensimmäinen ja varmaankin paras rata. Harmittavasti pojat jäivät yhden sijan ja vajaan sekunnin ensimmäisestä sertistä. Mutta olisi ehkä ollut vähän liiottelua, jos ekat nollat ois tuonu ekan sertin...




Ja seuraavalla kahdella radalla Pörrö hieroi tonttikauppoja A-esteellä, muutoinhan näissäkin hienoa menoa. Nollat siis näilläkin molemmilla radoilla. On se kyllä kumma miten tuo kontakti-ongelma ei ikinä toistu treeneissä...






Hyppäriltä sitten tippui rima ja viimeinen este väärinpäin, joten hyl.



Kisat järjesti Pörrön siskon Hertan seura ja saatiinkin talkoilevasta Hannasta, Hertasta ja Helmistä seuraa.
Pörrön kisapicnic
Ja tietysti kisojen jälkeenkin treffattiin tyttöjä metsälenkin ja uinnin parissa. Voi että kun nuo otukset rakastaa uimista!







Mahtava kesäviikonloppu <3
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Onneks leiri tulee kohtapuoliin :)
      Jotenkin musta tuntuu, et tulee varmaan käytyä Virroilla rannallakin ;)

      Poista