torstai 11. heinäkuuta 2013

Agirotu 2013

Se on sitten ensimmäinen SUURI koiratapahtuma meikäläisillä takana elikkäs agirotu Teivossa. Teron ja Pörrön lähtönumero oli 1723 eli ihan mistään takapihan kekkereistä ei ollut kyse.

Perjantaina lähteissä aurinko paahtoi, mutta eikös ennen ensimmäisen radan tutustumista tullut selväksi mitä tarkoittaa "Suomen kesä" ja ukkonen pärähti paikalle. Selvisi ainakin kuinka paljon vettä voi sataa tunnissa - tai siis 7 tunnissa. Ja niin muuttui Teivon hieno nurmikenttä liukkaaksi lammikoksi.

Perjantain radoista ei sitten oikein olekaan muuta kerrottavaa kuin vesiliirrot ja kaadot. Pörrö onneksi pysyi pystyssä eli Tero oli se joka kynti maata oikein urakalla. Viimeisellä radalla jalat ei pitäny enää ollenkaan, ei käännöksissä eikä suorilla. 

Pienten paikkailujen, kenkien kuivatuksen ja lyhyiden yöunien jälkeen suunnattiin kohti lauantain ratoja... Lauantaina onneksi säästyttiin vesisaateelta ja illan radalla taivas olikin jo pilvetön.

Radatkin menivät huomattavasti paremmin, kun ohjaaja pystyi juoksemaan :) Tuloksena 10 ja  5. Ja niiiiin harmittavan lähellä oli puhdas rata molemmissa, että allekirjoittanut arvasi, että joutuu kuuntelemaan sadattelua koko sunnuntain :P Ja oikein arvasikin!Tuolla jälkimmäisellä radalla oli äksöniä jo lähdössä, kun edellisen koira karkasi kentälle juuri kun Tero oli irroittanut Pörrön pannasta ja lähtenyt kävelemään ekalle esteelle. Onneksi Pörrö ei ehtinyt vielä lähteä liikkeelle! 

Nyt sitten vain uusia kisoja katselemaan ja aloittamaan niiden sm-nollien metsästys ;)
 
Laitetaanpa vielä loppuun piristykseksi pari kuvaa kuin Pörrö kääntyy siivekettä viistäen:1 kommentti: