maanantai 27. toukokuuta 2013

On ne hyviä!!!

Tänään oli vuorossa poikien seitsemännet agikisat ever ja mikäs se sieltä napsahti: SERTI ja menolippu kolmosiin, agilityn kuninkuusluokkaan. Ei tsiisus!!!

Ensimmäisten kisojen jälkeen aloitettu putki - ei kisoja ilman palkintopalli nollia - sai siis jatkoa, niin järkyttävältä kun se kuulostaakin.


Kukas se siellä...?

Pörrö ryntää pussista

Tänään kisattiin Nokialla ja tuomarina oli Asko Jokinen. Ensimmäisenä mentiin hyppyrata C. Siinä tuli harmittava riman tiputus, mutta oli kyllä pikainen kotiinlähtö SERTin kanssa jo lähellä. Palkintopallisija tuli tässäkin, koska nollia tuli vaan pari. Aika hypärillä oliskin riittänyt ylivoimaiseen voittoon, -7,83 about se 4,5 m/s (tarkkaa etenemää ei muisteta ennen kun tulokset tulee nettiin).

http://www.youtube.com/watch?v=BotKrn1g-ig&feature=share&list=PL_HXWVbHGLs71X7D0rW5P3kRn1RFoICic

Seuraavaksi vuorossa oli agirata B. Siitä tuli HYL jo kolmannella esteellä, johon Tero sitten lopettikin radan. 3 sekunnin videoo ehkä vähän turha latailla :P


Turkki hulmuten hypylle

Edellisestä radasta hyvin kettuuntuneena lähdettiin "hyvillä" fiiliksillä agiradalle A. Tässä tulikin paljon nollia, joten sijoitusta kolmen parhaan joukkoon joutui jännittämään loppuun asti! Kontakteilla hiipiminen vei voiton, mutta SERTi heltisi kakkossijalla, ajalla -7,93 ja taas etenemä about 4,5 m/s.

http://www.youtube.com/watch?v=PezLUn5hcFg&feature=share&list=PL_HXWVbHGLs71X7D0rW5P3kRn1RFoICic

Tämän jälkeen taisi sitten ainakin  tuo kaks'jalkainen leijua koko loppupäivän. Pörrökin meinas tukehtua haleihin :) Kotona palkintona odotti toiselle kylmä sidukka, toiselle lihapullat ja lentävä frisbee :)

Hallittu alastulo

Kanttausta

Jotenkin musta tuntuu, että Tero saa viedä jotain "pientä" kiitosta Harrille seuraaviin treeneihin. On se vaan aika velho kouluttajaksi! Varsinkin, kun muutkin luvat meni tänään Teron ja Pörrön treenikaverille Nooralle & Nomille, Onnittelut! Ja toinen kaksikko Harrin koekaniineista, agilitynoviisit Lauri & Norma, tais nousta jotakuinkin yhtä nopsaan kolmosiin ja siellä heti ekana viikonloppuna saalisti 6 startista 4 nollaa. Huhhuh ja Onnittelut myös siihen suuntaan!


Naurava Pörrö kuvassa kun kuvassa :)
Kuvat Takkujen kisoista 11.5. by Tytti Käyhkö.


Ja loppuun vähän toko-kuulumisia. Meidät tosiaan valittiin Tamskin toiseen tokon sm-joukkueeseen, mutta aikatauluongelmien takia joudun varmaan luopumaan meidän paikasta :( Miks ne kisat ei voi olla lähempänä tänä vuonna?!?

4 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia!!!
  Ja onnea tietysti veikalle ja kartturille :)!!

  T: Hanna ja Hertta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Kuvissa näkyy kyl hienosti vauhti - hiekka lentää ja karvat pöllyää :)
   Kiitokset näistä Tytille!

   Poista
 2. Onnea hienosta noususta kolmosiin! Eihä pieksämäelle oo pitkä matka...Höpö, höpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sinne siinä mielessä, et jos on tunti aikaa ajaa TRE-Pieksamäki. Siis vaikka toi mun pasuuna on nopee, niin ei se kuitenkaan mikään raketti oo :)

   Poista