tiistai 14. toukokuuta 2013

Takkujen kisaviikonloppu

Viime viikonloppuna oli Tampereen Koiraurheilijoiden aksa-kisat. Ne oli sitten poikien ensimmäiset kisat ulkona, samalla myös ensimmäiset kisat hiekalla. Edellisellä viikolla oltiin tutustumassa Maijan kanssa hiekka-alustaan treenien muodossa, ettei ihan ihmettelyksi menisi kisat.

No ei mennyt ihmettelyksi vaan juoksuksi. Tero sai kyllä ihan tosissaan juosta radoilla :D

Ei näistäkään kisoista tarvinnut tyhjin käsin lähteä vaan pojat saalistivat taas yhden LUVAn matkaan!!! Nyt ne on sitten enää yhden päässä kuninkuusluokasta eli kolmosista. Järkyttävää!

Tuomarina A-C radoilla oli Henri Luomala ja D-E radoilla Jari Suomalainen ("Henri Luomalan harjoittelijana"). Radat ei todellakaan olleet sieltä helpoimmasta päästä, pari näistä taisi mennä kokonaan ilman nollia eikä nollilla muutoinkaan kakkosissa viikonloppuna pahemmin juhlittu! Kivat näköiset radat kuiteskin! Ainakin katsojan silmästä ;)

LUVA tuli heti ensimmäisestä radasta ajalla -12,14 eli etenemä 4,24 m/s.
Sitten radoilta C ja D tippui harmittavasti rimat. Tiedä sitten vaikuttiko tuo hiekka-alusta vai mikä, kun Pörröllähän ei todellakaan ole tapana tiputella noita rimoja! Aika olisi riittänyt selvään voittoon D:llä ilman noita tippuneita rimoja (C:lläkin toiseksi), vaikka bortsuja oli 
kisassa pitkä lista: C-rata -13,68, etenemä 4,42 m/s ja D-rata -12,72, etenemä 4,44 m/s.

http://youtu.be/sBA7UoHtvlc
http://youtu.be/jLeNyfVVP5E

B ja E radoilta sitten voidaan taas sanoa, että bc lähti käsistä. Radoilla oli pahoja paikkoja, joissa olis pitänyt ehtiä koiran edelle, mutta kun ei ehtinyt, niin ei ehtinyt. Ei Teroa kuitenkaan hitaaksi voi syyttää, taisi olla ainoa joka tuli koiran tuntumassa maaliin viimeisellä radalla.

http://youtu.be/p0SLQr5RMnM
http://youtu.be/KKQolappYuU

Viikonlopun saldona siis LUVA ja pari palkintopallisijaa. Parasta kuitenkin se, että vauhti on nyt kasvanut jotakuinkin tuohon 4,5 metriin sekunnissa :) Ei tarvi enää parantaa kun puolisekuntia lisää kolmosissa :P

PS. Pahoittelen, kun tämä ärsyttävä bloggeri ei suostu lataamaan tähän youtube-videoita vaan pelkät linkit. Grr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti