maanantai 28. tammikuuta 2013

2 min väkivaltaisuus...

Kiakkotermein Pörrön tämän päiväinen toko-tunti:
2 min väkivaltaisuus ja siitä seuraava automaattinen 10 min käytösrangaistus. Tuomarilinja on näin kauden alussa tarkka, kevään edetessä sekin alkaa todennäköisesti lipsumaan.

Juup, Pörrö pääsi tänään ekaa kertaa ever tallilla treeneissä jäähylle (ulos rauhottumaan). Mulla "hieman" meni hermo tohon otukseen... Piti tehdä kisanomainen (avo) liikkestä maahanmeno, luoksetulo ja liikkeestä seisominen. Ekan liikkeen jälkeen jo kuumeni selvästi ja tokan liikkeen jälkeen vaikutti että Pörröllä meni hermo kun palkkaa ei tullut vieläkään. Veti kyllä sellaset separit ja karkas parin koiran luo, että lähtö koitti. Siellä sitten pihalla seisoskeltiin ja sen jälkeen vielä kentän laidalla. Kyllä oli loistava koira lopputreenien ajan, ei mitään riekkumista, mutta kauhee tekemisen into :)

Nyt kun ollaan ehditty tokoileen vaan 1-2 kertaa viikossa niin on ollut tammikuussa huomattavissa selvää kuumentumista. Pakko olla koko ajan käskyn alla tai muuten alkaa kehitteleen omaa puhaa (esim. tennarin järsiminen). Ihan mieletön tekemisen into! Kun sais sen nyt kanavoitua oikein.


Sunnuntaina Pörrö pääsi agiliitään yhdessä Ruipan ja Riimin kanssa Takujen hallille. Elikkäs meillä oli ihmisseurana Sanna ja Maija. Maija oli suunnitellut radan ja oikeen bueno rata olikin. Ei liian vaikee, mutta erilaisia ohjauksia sisätävä. Meidän pojille ei rata tuottanut ongelmaa, mutta ne kontaktit :( About 100 onnistuneen puomin jälkeen, Pörrö oli aamulla päättänyt, että pysähtyykin puomilla 30 senttiä ennen oikeeta kohtaa. Nice. No nyt sitten 186 tuhatta toistoo, niin eiköhän ala mennä perille se oikee paikkana. Ja tarkkana vapautuskäskyn kanssa :) 

A oli yhtä surkee kun ennenkin: Siinä loppupaikka hyvä, mutta alastulovauhti hiiiiiiidaaaaas. Siihenkin tuli hyviä vinkkejä Maijalta eli nyt vaan pakotetta kehiin, Pörrö kun ei vähästä hätkähdä. Keinu sen sijaan oli ihan ok: Parempi himmata vähän keskellä, kun vetää lentokeinu. Joten siinä vaan "ylläpitotreeniä" niin vauhtikin tulee itsekseen tasaiseksi. 

Päivän päätteksi tuli vielä moikattua Pörrön äippä ja veikka, jotka oli Royta kannustamassa :)

Kiva ja hyödyllinen treeni kaikkiaan, ei muuta kun uutta päivää buukkaamaan tällä kertaa "meidän" hallille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti