perjantai 29. kesäkuuta 2012

Voi tylsyys

Kylläpä taas laahaa päivityksen perässä...

Juhannuskin oli ja meni :) Oltiin Orivedellä Eräjärvellä kavereiden mökillä ja siellä Pörrö pääsi uiskenteleen, veneileen ja rallatteleen pitkin maita ja mantuja. Ja voi sitä väsymyksen määrää, kun unet jäi ihan vähäisiksi... Pörrö oikestaan nukkui koko sunnuntain :D

Oli kyllä oikein rentouttavaa vaan olla! Onneksi viikon päästä alkaa LOMA :)


Tästä päästäänkin seuraavaan aiheeseen nimittäin tylsistymiseen. Eli tokoon. Hohhoijaa. Että se laji alkaa tuntua tylsältä. TYLSÄLTÄ. Mähän en koskaan innostunu esim. golfista, koska se on niin pirun hidastemposta - jolkotellaan kenttää pitkin ja hinkataan sitä lyöntiä paremmaksi. No, arvatkaapa miltä toi tokotus alkaa tuntua...?

Nyt kun ALOn liikkeet alkaa olla suurpiirteisesti hallussa eli pitäs alkaa hienosäätään niitä (seuraamisen paikkaa, sivullaolon suoruutta, omia vartaloapuja pois yms.), niin ei oo kyllä sitten minkäänlaista motivaatioo. Ei minkäänlaista. Kun mä en ymmärrä, että miksi koiran pitää kävellä 5 senttiä edempänä, kun jonkun tyypin kirjottama "ohjekirja" niin sanoo?!? Kun se ei vaan oo musta yhtään sen hienompaa tai parempaa. Ei vaan oo. Enkä mä sit löydä motivaatioo tehdä niin... Onhan SE hienoo, että koira tekee käskystä mitä sanotaan, mutta miksi kukin ei sais tehä omalla tyylillä, kunhan tekee SEN?!?

Tänään meiän kouluttaja kyseli sähköpostilla, että halutaanko osallistua 6 koiran treenipäivään, johon kouluttajaksi tulisi Salme Mujunen. No ei haluta, kun mä en vaan jaksa sitä hinkkausta. Ei nappaa. Ei huvita. Ehkä pieni tai sitten "pieni" treenitauko olis ainakin ohjaajalle paikallaan ;)

Ehkä mä ostan kokovartalohyttysverkon (missähän niitä myytäis?!) ja alan keskittyyn jäljestämiseen, kun se on jäänyt nyt ihan täysin paitsioon. Ei olla keppejäkään ehitty yhtään treenaan. Jospa toi koiruus innostuis kepeistä ja sais vauhtia jäljestykseen. Ainakin esineruudusta se tuntuu diggaavan :)


Mutta mennäänpäs sitten toiseen lajiin, agilityyn. Olin sitten eilen poikien ohjatuissa treeneissä ja voi että kun ne molemmat on ihan täysin hurahtaneet siihen lajiin!!! No eipähän tarvi miettiä mikä on se laji, jossa meillä on tavoitteita...

Täytyy kyllä sanoa, että on ne ihan huisisti edellä muuta ryhmää. Mä eilen tossa sanoinkin Terolle , että niiden tarvii varmaan viimeistään syksyllä laittaa hakuun uus ryhmä. Siis siinä missä muut harjottelee yksittäisiä esteitä, niin Teron pitäs treenata ohjaustekniikkaa radalla. Ja voi sitä vauhtia - se vasta toiselta planeetalta onkin kun muilla eilen treenissä olleilla! Ja eiköhän tosta Terostakin vielä sprintteri koulita, niin ei oo sit jarruna kentällä ;)

Jos mä vaan voisin, niin juoksisin kyllä itekin siellä kentällä. Vauhtia, tilanteita ja häntää heiluttuva täpinöissään oleva koira - mä niin kaipaan äksöniä :) Mut kun en voi, saisin kuitenkin taas vaan polveni pakettiin. Plääh.

Loppukevennys

Lokki pentele!
Kyllä mä vielä tolle näytän...

Ohoi, maata näkyvissä!
Ja jätskibaari, Slurps!

2 kommenttia:

  1. Hei, aika samat fiilikset mullakin! Siis tokoa kohtaan. Sikspä ei sitä harrasteta. Tykkään treenata tottista, kun siinä ei just nipoteta pikkurillin väärästä asennosta. Eli PK-puolelle mars =)

    VastaaPoista
  2. Pääseekös noita pk-kisoja (tottista yms) seuraileen?
    Ois ihan kiva nähdä mitä siellä vaaditaan... Kun Tavesin kentällä saatiin se kuva, että siellä pitäs olla niin kauheen vietikästä se meno :(

    VastaaPoista