torstai 7. kesäkuuta 2012

Camp Dreamoor

Viikonloppu meni Pörrön sisarusten kanssa leirillä Räyskälässä. Kyllä riitti vilskettä ja vilinää!


Perhepotretti
Kuva: Sanna Hyytiäinen

Viikonlopun ohjelmaan Pörrön osalta kuului:
- pe: tokoa
- la: jälkikeppäjä maastoruudussa, vesipelastusta (uimista veneestä ja veneen vetämistä), lisää jälkikeppejä, jälki 135 m, esineruutu
- su: tokoa, esineruutu

Pörrö tokoilee
Voi elämä tuo koiruus tykkäs vepestä! Nyt meidän on varmaan hommattava kumivene mökille... (*vink vink papalle). Veneen vetäminenkin näytti onnistuvan kuin vettä vaan :) Kauhea yllätys tuo into ei tietty ollut, kun Pörrishän ui jo 8 viikkoisena. Kieltämättä Pörrön fysiikka on varmaan aika omiaan vepeilyyn, kun lihaksia ja voimaa tuolla koiralla kyllä on.


Kunnon vauhtiloikka

Uinti rantaan

Veneen veto rantaan

Esineruutua tehtiin ekaa kertaa. Toi lelun, vaikka lelun viejä palasi pois ruudusta :) Tykkäsi kyllä tästäkin ja hienosti teki töitä.

Jäljestys menee liian hitaasti. Siihen nyt kepit mukaan, jotta tulee lisää vauhtia. Niin, ja nameja harvemmin, kun tekee kuitenkin niin pirun tarkkaa työtä.


Oli kyllä tosi kiva nähdä Pörrön sisaruksia. Kyllä oli jokainen niin oma persoonansa, että...
Onkohan ne samasta pentueesta ylipäänsä ;)

Pörrö oli kyllä tosi kiltisti ja tottelevaisesti. Mitä nyt Nooa-veljelle välillä isotteli, mutta niin kait' sitä kuuluukin ottaa mittaa toisesta. Tytöille se oli tooosi kiltti - ei minkäänlaisia astumisyrityksiä. Mitä nyt ihastui belgian paimenkoira Imaan ja yritti saada kaikin keinoin Iman kiinnostumaan itsestään. Se oli kyllä hassun näköstä steppailua.

Uusin Dreamoo-tulokas: Riimi - ja Pörrö

Ilmat vaan olisi saaneet olla hieman kesäisemmät - tai ees keväisemmät. Mä olin niin syväjäässä, että palelin vielä sunnuntai-illankin. Hrr. Ihme kyllä mä en ollut tällä kertaa meistä se, joka tuli kipeeksi.


Pörrön sängyt ;o)

Leiriltä sitten mentiinkin jotakuinkin suoraan eläinlääkäripäivystykseen, sillä Pörrö sai perjantaina tikun silmään ja silmässä oli ihan selvä reikä pupillissa :( Täytyy kyllä ihmetellä Pörrön sinnikkyyttä, koska särkyä siitä koirasta ei kyllä huomannut viikonlopun aikana.

No eläinlääkäri totesi haavan silmässä, tulehdusta ei vaikuttanut olevan ja antoi kahta eri silmätippaa. Niitä nyt ollaan jo muutama päivä ehditty laittamaan ja haava on mennyt jo umpeen. Samea kohta siinä vielä näkyy, mutta suunta oi oikea :) Huh :) Maanantaina sitten kontrolliin.


Nyt on sitten treenit jatkuneet. Mä en ehtinyt maanantain tokoihin (Tero tuuras) ja tiistain tokoissa tuli vettä saavista kaataen. Ylläri. Tottakai sataa, kun mä oon kentällä :( Tänään sit ois vuorossa agilityä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti