sunnuntai 19. helmikuuta 2012

The Ultimate Challenge

Tällä viikolla meistä tuli avaimen haltioita :) Varattiin itselle vakivuoro Tamskin tallilta ja saatiin jopa Tamskin avain haltuumme, jolla aukeaa ovet kaikkiin halleihin ja kenttille. Nyt vuorot ovat maksullisia (20 e/tunti/kenttä), mutta kun ollaan ilmoittauduttu ekoihin kisoihin (toko/agi) seuran nimissä niin treenata saa niin paljon kun haluaa ilmaiseksi (talkoo-velvoite tietysti on silloinkin).

Tänään alkaa aksa-kurssi luennolla ja keskiviikkona on ekat kenttätreenit. Ja koska kurssilla on myös Vieno, niin pyydettiin Vienoa ja Lyyliä tänään treenaamaan hallille meidän kanssa. Viimeksihän tämän porukan pihatreenit meni Pörröltä AIVAN plörinäksi. Mähän olisin voinut hyppiä voltteja hirvenlihaan käärittynynä ja Pörrö olisi silti nähnyt vain Ihanat Tytöt. Hallilla odotti siis tänään The Ultimate Challenge.


Sari ja Lyyli

Juha ja Vieno
Laitettiin toiselle puolelle kenttää agi-esteet (puomi, putki, matalia hyppyjä, rengas, kepit) ja toiselle puolelle toko-pisteet (seuruu, kiertäminen, ruutu, ohjattu nouto). Suunniteltiin, että me alotetaan agilla ja tytöt tokolla. No kuinkas sitten kävikään...

No kunnon treenithän siitä saatiin aikaiseksi! Tuo musta-valkoinen vaan on niiiiin täpinöissään agi-esteistä ja vauhdista, joten kontaktia löytyi :) Meillä tunnin tavoite oli ylipäänsä pystyä tekemään kaikkea ja jopa seuraaminen ilman hihnaa onnistui. Jei! Pörrö treenasi koko tunnin ilman hihnaa ja kyllä se varmaan 6-8 kertaa karkasi Vienon/Lyylin luokse, mutta antoi sentään heti ottaa itsensä kiinni tai tuli itse takaisin. Usko agi-kurssin onnistumiseen Vienon kanssa siis kasvoi huimasti!


Perusasento

Seuraaminen naksuttimella

Hih. Näki sitten Sari ja Juhakin kuin täytyy tuon agi-ohjaajan vähän parantaa tuota omaa nopeutta ja ketteryyttä. Hih.

Muutoin onkin sitten tullut riehuttua ulkona ja nautittua lumesta. Ensi viikolla me ollaan talvilomalla, joten raitisilmamyrkytys varmaan on lähellä ;)


Pörriäinen pihamaalla

Mä rakastan lunta!

Omatoiminen lumipesu

Pipsalle tiedoksi: Ei ole Pörrökään aiemmin ollut yhtään kiinnostunut sängyssä makoilusta, mutta torstaina kun kaivoin uudet puuvillasatiinilakanat kaapista, niin johan kelpasi Pörröllekin!

Tyynyistä ja peitoista rakensin itselleni pesän...

Älä tuu häikiin sillä kameralla,
täällä on porukka nukkumassa!

1 kommentti:

  1. Voi ihana Pörris :D Sisko ja sen veli on kyllä niin samanlaisia ;) Hienon näköstä on tuo Pörrön seuruu!

    VastaaPoista