perjantai 28. lokakuuta 2011

Riekkumisia

Taas ollaan kotona ja palattu arkeen. Pörrö haettiin kotiin suoraan lentokentältä ja voi että sitä pusujen määrää mikä tuli vastaan. Ja sama sylikoira meininki jatkukin koko illan.

Pörröllä oli hoidossa mennyt kaikki hyvin: yöt se oli nukkunu ja päivisin puuhaillu kaikenmoista Teron vanhempien kanssa. Oli yrittänyt sänkyäkin vallata itselleen :) Kuulemma oli koko ajan ollut tosi kiltti ja tottelevainen. Ei ollut yhtään riehunu - mitä nyt välillä oli yrittänyt omia Eskon villasukkia itselleen. Varsinainen enkeli :)


Espanjan tuliainen

Yhden asian Pörris on kyllä oppinut Jassulta ja Hexalta, haukkumisen =O Jep, jep... Mahtavaa :/ Ei oltu vielä 5 kilometriä ajattu kotiin, kun haukuttiin vastaantulijoita, kotona haukuttiin sitten telkkaa, takapihan ääniä, ikkunasta näkyviä ihmisiä... Toivottavasti tuo haukkuminen tuosta taas unohtuu!

Kyllä me vähän ihmeteltiin, että miten Pörris on ollut niin kiltti ja rauhallinen, mutta sekin alkaa pikkuhiljaa selviämään... Se on keränny energiavaroja kotiinpaluuta varten. Ou jes. Pari seuraavaa päivää on sitten tullut riekuttua niin lenkillä ja kotona. Hieman alkaa tuo energiapakkaus kiristämään hermoja...


Tuliaiselle kyytiä... Tuff Love ;)
Tokokurssillakin tihulainen sitten yritti syödä mun kengännauhoja. Ja lopussa koitti varmaan jo repiä takinkin pois... Täytyykin taas kirjoittaa mitä kurssilla harjoiteltiin, että pysyy muistissa:

Ensin harjoiteltiin noutoa. Sitä lähdettiin pentujen kanssa harjoittelemaan niin, että sai namin, kun koski noutokapulaa tai Pörrön tapauksessa lähdettiin liikkeelle siitä, että Pörrö sai namin kun otti kapulan suuhun. Sillä kun tuo suuhun ottaminen ei ole mikään ongelma... Sitten namin sai kun piti kapulaa suussa vähän pidempään. Ja seuraava askel on, että saa namin, kun ottaa itse kapulan suuhun maasta. Ja tämän jälkeen kapula pitää ottaa maasta ja tiputtaa/antaa käteen, jotta nami pomppaa suuhun.

Tämän jälkeen harjoiteltiin seuraamista ja perusasentoa yhdessä. Kaksi askelta seuraamista ja käännös vasenpaan&pysähdys, jolloin koiran pitää hakea hyvä perusasento. Lisäksi kaksi askelta ja pysähdys, jolloin pitää taas hakea perusasento. Ja kaksi askelta ja käännös oikeaan&pysähdys.

Treenattiin yksi koira kerrallaan, kun meitä oli vain viisi. Joten yhden ollessa opettajan kanssa, mutt treenasivat eri puolilla hallia aikaisemmilla kerroilla harjoiteltuja kiertoja ja hyppyjä. Pörrön kanssa kierrot ja hyppy aloitettiin siitä mihin viimeksi jäätiin, mutta ei kyllä niissä yhtään edettykään. Ainoa ero viime kertaan oli, että nyt otettiin naksutin käyttöön.


Syksyinen metsä

PS. Pörrön Galleriaan (linkki oikealla) on lisätty kuvat Paimennuspäivästä. Siellä löytyy kuvia sisaruksista. Käykää kurkkaan!

1 kommentti:

  1. Joo pitäs olla joku tolkun ompelukone et sais ne raajat ommeltua niin ettei ne heti uudestaan menis rikki :D Onneksi Pipsa on nyt osoittanu enemmän kiinnostusta kongia kohtaa, se ei onneksi mene rikki millään!

    VastaaPoista