sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Pörrö 5 kuukautta

Perjantaina oli meidän pikku-Pörriäisen 5 kk päivä :) Ajatella, niin vauveli vielä, mutta silti jo niin fiksu ja rauhallinen - halutessaan ;)

Tässä pari otosta juhlapäivän kunniaksi:Juu-u, hieman ehkä tympääntyneen oloinen kuvissa, mutta Pörriäinen pitääkin huomattavasti enemmän kaikesta äksönistä...

Pörrö on nyt 17 kg ja noin 47 cm. Eli eiköhän tässä vielä noin 5 kiloa ja senttiä tule lisää. Penturuoka loppui tänään, joten nyt siirrytään täysin Hills'in Active Fittness -"aikuisruokaan". Kuukauden päiväthän me ollaan sekoitettu noita ruokia keskenään.

Hampaat ovat nyt kaikki vaihtuneet uusiin kiiltävän valkoisiin hampaisiin. Hampaat kyllä jatkavat vielä kasvamistaan, mutta nyt jo voi sanoa, että aika tehokkailta nuo keskenkasvuisetkin tuntuvat! Puruluut järsitään tosi nopsaan ja toissa-aamuna totesin lenkillä, että hihnakaan ei vaadi kun yhden kunnon puraisin takahampailla :-O

Puruluusta selvää jälkee...
 Me muuten päästiin Tamskin toko-kurssille,  joka on tarkoitettu kisoihin tähtääville nuorille koirille. Ohjaaja on sama kun nyt pentukurssin "jatko-osassa" on ollut. Se ehkä vaikutti "hieman" kurssille pääsyyn, sillä juuri tuon ohjaajan mielestähän Pörrö toimii kuin ajatus ;-P Kurssi alkaa ensi tiistaina Tamskin hallissa.

Meitsi ei pääsekään kurssin ekalle kerralle, sillä oon työreissulla Virossa koko alkuviikon. Saapa nähdä miten pojat pärjää 24/7 keskenään kotona. Pörrölle on varattu päivähoitopaikka Teron vanhemmilta, jotta Pörtsyn ei tarvi olla10 tuntia yksin kotona päivisin :D Mitä ilmeisimmin hauska ja puuhakas viikko Pörrikselle luvassa karjalankarhukoirien Jassun ja Hexan kotona.

Otettiin muuten viikonloppuna naksutin käyttöön. Heh, riitti sitten kymmenkunta toistoo, jotta Pörrö hiffas mistä on kyse. Maahanmeno ei ole meillä sujunut ilman "namikättä", joten naksutinta testattiin ensimmäisenä siihen. No joopa joo... siihenkin riitti sellaiset 10 toistoa ja sitten Pörrö tarjosi itse sitä maahanmenoa käskystä - siis ilman "namikättä". Me ollaan siis "turhaan" hinkattu kättä pois pari kuukautta... Jos olis pösilöt ohjaajat tajunneet ottaa naksuttimen aikaisemmin käyttöön, niin... hmp.

Kärsivällisyyttä on Pörrikselle tullut paljon lisää. Tänään pentukurssillakin Pörrö pysyi paikalla vaikka kuinka kauan ja yhden peruutusaskeleenkin pystyin jo ottamaan :) Kotonahan paikalla pysytään, vaikka lähtis ite eri huoneeseen ja nami olis lattialla vieressä. 

Vielä kun tulis kärsivällisyyttä tuohon lenkkiriekkumiseenkin. Riekkumista ei kauheasti ole viime viikkona esiintynyt - korkeintaan viimeiset 100 metriä, mutta Elli ja Joonas sai riekkumista osakseen viimeisen kilometrin matkalta. Sorry. Ei kuulemma onneksi riekkuminen lopettanut lenkityksiä siihen vaan Pörrö pääsee jatkossakin kävely- ja juoksulenkeille :D

Vielä loppukevennyksenä kerrottakoon, kuinka omistajien periaatteet murenevat: Pörrö herää viikonloppuisinkin klo 6 paikkeilla, ja alkaa tuijottamaan sängyn vieressä, että herätkää ny jo!!! Mutta sitten kun päästää Pörriäisen sänkyyn viekkuun nukkuun niin se jatkaa unia vielä 1-2 tuntia. Jeps, näin meillä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti