torstai 11. elokuuta 2011

Oho!

Eilen kun kirjoitin kuinka tuskaista lenkkien - varsinkin aamulenkkien - loput ovat, niin eikös tänään sitten sujunut kaikki mallikkaasti alusta loppuun. JIPPII ! ! ! Ei minkäänlaista riiviökohtausta tai nilkan näykkimistä edes lopussa. Näitä lisää :)

Eilen Vieno ja Pörrö aloittivat treffit perinteisellä kierimis-pyörimis-juoksu-naskalileikeillä, mutta sitten mentiin tunnin lenkki, että Vieno pääsi tutustumaan kaupungin ihmeisiin :) Ensimmäistä sataa metriä lukuunottamatta lenkki meni ainakin meikäläisen odotuksia paremmin! Ystävykset pystyivät kävelemään vierekkäin ilman riekkumista, jes!

Sarilla oli jopa Pörrölle maistuvia makupaloja mukana... hmm, kovia napukoita. Mahtaisikohan tuo äkillinen kiinnostus lenkillä makupaloihin liittyä mitenkään siihen, että niitä tarjottiin Vienolle ;)

Jos Vieno ei pian tuu, mä tuhoon ton takana olevan kukkapenkin.
Jep, se saa kyytiä...

Vauhtiveikot

Siis ei me otettu näitä "herkkuja" kukkapenkistä...

...me vaan vähän nuuhkitaan hampailla tätä omenapuuta...

...jaa eikö näitä marjapuskiakaan sais jyrstää...

...siis tässä ollaan oltu kiltisti koko ajan!

1 kommentti:

  1. Juu kilttejä ollaan oltu, juupa juu. Marjapuskan juuret kaivettiin auki ja tuijan juurelle tehtiin koiran mentävä aukko, siellä kun oli niin kiva lymytä. Voi sori Jenni. Nämä meidän pennut tutustuu maailman aika vahvasti hampaillaan :) kovasti innokas puutarhuri Pörrökin on, auttaa kukkapenkkien kohentamisessa :)

    VastaaPoista