perjantai 24. kesäkuuta 2011

Nässyn rannalla

Koska Juhannuksen surkea sääennuste ei pitänytkään paikkaansa, niin päätimme suunnata nokan kohti Hirviniemen mökkiä. Ensin kierrettiin mökin pihapiiriä ympäri nenä maassa ja hiljalleen suunnattiin kohti rantaa.

Pörröllä meni rannalla ehkä noin 5 sekunttia ennen kun se meni laittamaan kuononsa veteen. Me kun oltiin ajateltu, että ei se varmaan uskalla järveen mennä, niin pöh! Sehän oli alta aikayksikön kahlaamassa järvessä - innoissaan juoksi rantaviivaa pitkin vesi roiskuen. Jouduttiin jopa hillitsemään sitä, ettei kastelisi kuin tassut, koska omistajathan olisi joutuneet menemään perässä ("hyytävään" 20 asteiseen veteen), jos se olisi uimaan lähtenyt!


Tämän päivän jälkeen täytyy varmaan alkaa harkitsemaan vepeä yhtenä harrastuslajina - sen verran innoissaan se oli järvestä!

Pörrö sai seuraa sorsaperheestä

 Oli kyllä todella kiva huomata, että Pörrö tunnistaa oman nimensä myös vieraassa paikassa - eikä vain kotimaisemissa. Ja luoksetulo on ihan mahtava: kun huutaa Pörröä ja taputtaa jakoihin, niin tullaan täyttä loikkaa luokse! Lisäksi se seuraa tosi hyvin eikä jurikaan harhaile omille teilleen. Ja vielä ei olla edes treenattu mitään makupalojen kanssa.

1 kommentti:

  1. Terveisiä Nooa veikalta!

    Pörröhän kuulostaa hyvinkin aktiiviselta kaverilta, hienosti näyttää kotiutuneen.

    Vepeily taitaapi olla pojalla verissä, ei muuta kun uimaan vaan niin ensi kesänä teillä on vepeily hyvällä mallilla! ;)

    Sanna & Nooa

    VastaaPoista