torstai 23. kesäkuuta 2011

Leikit Lyylin kanssa

Puruluut pelastavat sormia :) Pörrö järsii jotain varmaankin puolet valveillaoloajastaan, joten ollaan sitten hankittu erittäin kattava puruluu valikoima. Ja onneksi sieltä on löytynyt niin hyvä suosikki, että jopa sormet voi vaihtaa siihen!Tänään annattiin Pörrölle myös aktivointilelu Kong ja sisälle pistettiin makupaloja. No, menihän siinä sitten 30 sekunttia, että makupalat oli syöty. Tarvii kehittää jatkossa hieman haasteellisempaa sisältöä!

Sisäsiistiksi opettelu on mennyt myös oikein hyvin - vielä jos omistajat olisivat himpun verran nopeampia, niin ei tulisi päivässä sitä yhtäkään vahinkoa...


Tänään oli varmaankin Pörrön viikon kohokohta: 1,5 v Novascoutin noutaja Lyyli tuli kyläilemään. Ensimmäinen vartti meni ihmetellessä ja tutustuessa, mutta siitä se sitten lähti! Ulkona mentiin pihaa ympäri juosten, pomppien ja kierien. Vesisateen alettua jatkettiin samaa kuviota sisällä. Joutui ihan kalusteita pitää kiinni, ettei kaatunut temutessa. Täytyy sanoa, että kyllä oli Lyylillä pitkä pinna, kun varsinkin lopussa Pörrö alkoi testaamaan kutisevia naskaleitaan Lyylin korviin, huuleen, häntään... Mutta Lyyli ei ollut moksiskaan. Ihana kaveri :o)
Kyllä sitten yöllä nukuttiinkin sikeästi ja nähtiin varsin vilkkaita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti