maanantai 9. kesäkuuta 2014

Jumit selätetty

Oltiin viime viikolla ensimmäistä kertaa fysioterapeutti Elina Karhumäen luona. Hyvä käynti olikin, mennään varmasti uudestaan.

Pörröllä oli parikin jumia selässä, toinen lapojen kohdalla ja toinen alaselässä 4 ja 5 lannenikaman kohdalla. Elina käsitteli jumit, sitten pari päivää lepoa ja aksakisoihin testaamaan hoidon tulokset.

Eikä kuulkaas tippunu enää riman rimaa vaan hypyt meni taas normaaliin tyyliin puhtaalla tekniikalla.

Kotiläksyksi tuli seuraavaa:
- jyrkkiä ylämäkiä hitaasti kävellen
- jyrkkiä ylämäkiä sizsaz:ia hitaasi kävellen (varsinkin oikeat jalat ylempänä mäessä)
- tasapainoseisonta kaikka jalat lähellä toisiaan
- ravilenkkejä pyörällä
- pyyherullavenytykset (2 min sekä etu- että takapäälle)
- vetäminen hännästä :)
- venytykset ennen startteja/kisoja

SM-kisojen ja MM-karsintojen välissä kannattaa Elinan mukaan mennä hierojalle ja hänelle sitten vasta, jos alkaa uudestaan keväntämään yhtä tassua tai huomataan jotain muutosta kävelyssä.Ja sitten kisaraporttia :) Kisat oli Tampereella, mutta meille uudessa paikassa, Härmälän jalkapallokentällä. Ja tuomarikin oli uusi tuttavuus, Allan Mattson.

Ensimmäiseltä radalta tuli Pörrölle(kin) virhe renkaalta, jonka seurauksena hylky. Tämä oli ilman muuta radan vaikein kohta. Pimestä pussista tultuaan suoraan kohti laskevaa aurinkoa koirat eivät kai vain nähneet rengasta ja noin 75 % teki siinä virheen.

Muutoin olikin sitten virheetöntä menoa. Take a look :)


Ja eivät muuten hävinneet ajassa kuin kuin 1,24 sekuntia maailmanmestareille, Jaakko Suoknuutille ja Zenille. Ja palkintopallisija jäi 0,18 sekunnin päähän. Valtavasti ovat menneet eteenpäin nyt keväällä!

Ja jos joku haluaa katsoa videot parempilaatuisena, niin kannattaa katsoa suoraan youtubesta. Mä en käsitä, miten niiden laatu huononee AINA kun liitän ne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti