maanantai 18. helmikuuta 2013

Aksa-viikonloppu, taas

Alkuviikko kului tokon parissa. Tokossa otettiin vähän vauhdikkaampia liikkeitä, kuten hyppynoutoa, ruutua, merkkiä, kiertoa pysähdyksellä yms. Eli Pörrön mielestä kaikkee kivaa :) 

Tarvis varmaan oikeesti saada tässä kevään aikana tuunattua AVOn liikkeet kuntoon, niin päästään kokeisiin ja tulis taas enemmän mieltä tähän touhuun. Nyt me vaan tehään mitä kouluttaja kullekin tunnille keksii ja rallatellaan menemään. Eli toko on tällä hetkellä Pörrikselle kivaa ajankulua/aivojumppaa ilman kummosempaa suunnitelmaa. Varmaan saa kyllä palkankin normaalia helpommin tällä hetkellä, hyi minä. Mustavalkosuus siis treeneistä kaukana koiran turkkia lukuunottamatta!

Keskiviikkona Pörriksellä oli helmikuun hieronta. Oli se taas jollain konstilla saanu lapoja jökkiin, mutta tällä kertaa jumit aukes helpolla eli mitään suurempaa ei sentään ollu. Hieroja kehuu kyllä joka kerta kuin Pörrö on helppo hierottava, kun se vaan olla möllöttää vaikka sitä miten käsittelis. Lunki mikä lunki :)

Perjantaina Tero kävi ottaan hallilla kontakteja. A tulee jo nopsaan, puomi tosi nopsaan ja nyt uskalsi juosta keinun jälkimmäiselle kontaktialueelle asti odottaan keinun laskeutumista.

Lauantaina oli sitten Harrin treenit. Niissä pojat selvitti koko radan eli 26 estettä, mutta kolmessa osassa. Eka stoppi tosin johtu siitä, että Tero unohti mihin rata jatkuu :) Enkä ihmettele. Se oli taas sellanen syherö juoksusuorilla höystettynä. Ja neljää kohtaa radalla sitten hienosäädettiin vielä useaan otteeseen, jotta saatiin ne viimeisetkin turhat sekunnin kymmenesosat pois. 

Sunnuntaina oli sitten yhteistreenit Maijan, Riimin ja Heimon kanssa. Näin jälkeenpäin ajateltuna olis voinu valkata hieman helpomman radan. Maija kun sanoi, että ei ole kolmosissakaan törmännyt vastaaviin siirtymiin, kun tässä esteeltä 17 -> 18. 


Nooo, pitäähän sitä haastetta olla. Ehkä ens kerralla kuiteskin vähän helpompaa... Rataa mentiin uuseassa pätkässä läpi sekä Pörrön että Heimon osalta ja Riimikin esitteli hienoja muuvejaan hypyillä :)

Treenien jälkeen sitten yhteislenkille ja pojat irti metsään. Pörröllä ja Riimillä oli kyllä sitten täysin synkattu ajatus ja ne juoksi kylki kyljessä ees taas. Heimo ja vieraileva tähti Remo lähinnä tyytyivät katsoon ilmeellä "voi elämä mitä urveloita", kun pojat päristeli menemään ;)

Sunnuntain illanvietto sujuikin sitten Pörrön osalta hyvin rauhallisissa merkeissä.


Ja tottakait vielä niitä videoita, ensin rataa:

Ja sitten kontakteja:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti