sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pienestä kiinni!!!

Tänään oli vuorossa Tamskin epikset. Valittavana 1 lk rata ja/tai 3 lk rata. Myös kisaavat pääsi osallistuun 1 lk rataa, mutta vain aidot möllit huomioitiin tuloksissa.

Tero päätti (pienen painostuksen alla) osallistua molempiin :)

Helpommalta radalta tuloksena oli hieno 4. sija!!!
Joskin tämä oli kyllä TODELLA harmittava 4s sija: Yhdeltä hypyltä tuli ohjausvirheen takia 5 pistettä, joka sitten tiputti pojat ykkössijalta neljänsiksi. Aika nimittäin oli ylivoimaisesti paras virheestä huolimatta. Kaikkiaan vain YKSI 3 lk koira oli poikia nopeempi!

Sitten se 3 lk rata. Hih. Voisi kait sanoa, että pojat oli jaetulla ykkössijalla, sillä makseista kaikki otti hylsyn ;) Palkintojen jako siis skipattiin siinä luokassa.

Yhteenvetona:
- kepit meni tosi hienosti
- rengas, pituus, muuri ja hypyt hienosti, mutta ohjauskuvioita treenattava
- A ja puomi kaipaa treeniä, jotta vauhti ei hidastu loppua kohti
- keinu vaatii paljon treeniä

Saapa nähdä, josko Tero uskaltaa alkuvuodesta korkata viralliset kisat...


Sitten täytyy vielä mainostaa:
Päästiin kuvaan, kun Tamsk voitti Agilityn Timanttiset rankingin! Hyvä meidän seura!!!


Niin, ja sitten ensi vuoden aksa-kuulumisi:. Pörrö ja Tero sai viikoittaisen treenipaikan maajoukkuekoutsilta. Jei! Olivat ainoa uusi koirakko, joka valittiin treeniryhmään. Pojat ei taida päästä kauheen helpolla, kun muut on 3 lk/maajoukkue koirakoita. Hihii. Sitä rakentavaa palautetta taitaa kuulua aika paljon ensi vuonna. Lisäksi jatkavat myös Salosen kuukausivalmennuksessa.

1 kommentti:

  1. Himppu, te niin veitti meitin paikan HH:n koulutuksesta ;) Ollaan vuoden verran jo tavoteltu sitä... Onnea kisamenestyksestä!

    -Maikki

    VastaaPoista