sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kuukausivalmennus

Joulutauko on ohi, vihdoin, ainakin Pörris on sitä mieltä. Vaikka ei sen puoleen, onhan tässä tekemistä ollut Pörrölläkin, kun on pitänyt availla paketteja, herkutella uusilla luilla, vahtia kinkkua, kerjätä pipareita yms. Ja onpahan tullut selväksi, että kunnioitusta joulukuusta kohtaan on tasan nolla. Kun on tohon tielle tullut, niin mitäpä sitä väistelemään. Neulaset on kai kivemmat lattialla kuin oksissa...?!?

No pojilla oli siis tänään ohjelmassa vuoden viimeinen kuukausivalmennus. Tänään oli taas tuollainen helppo kolmosten rata... Pojat pääsi esteelle nro 18 asti!!! Ja olis jopa saattaneet päästä enemmänkin, mutta koska kontaktit on hajonnu ihan täysin viimesen kahden viikon aikana, niin A-estettä (tai keinua tai puomia) ei voinu radalla ottaa.

Ja kaikki agilitaajat varmaan ihmettelee, että miten meiän alottelijat voi päästä TOTA rataa melkein 20 estettä, niin paljastettakoon, että Tero sai ensin Saloselta ohjausohjeet. Eli ei tuo kaks'jalkainen ihan ite hokassu nopeimpia reittejä :) Mutta niillä ohjeilla sitten Pörrö menikin tosi hienosti, ei mitään lehmänkaaria...

Niin, ja viime valmennusksessahan meni 10 estettä eli aika paljon tuli petrausta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti