torstai 18. kesäkuuta 2015

Finaaliin!!

Torstaina matkasimme Ouluun agilityn SM-kisoihin. Päätavoite oli päästä sunnuntain finaaliradalle.

Kuva: Taru Vallius

Viikonloppu alkoi perjantaina hyppy- ja agilityradalla.

Hyppyradalta tuli NOLLA ja Tero & Pörrö sijoittautuivat 10 sakkiin, vaikka paikalla oli koirakkoja satamäärin :) Upeaa! Tässä rata:Agilityradalta tulikin sitten 10 vp, puomin alastulovitonen ja okserin rima.


Lauantai alkoikin sitten Teron osalta jo klo 8, koska oli lupautunut joukkueensa ensimmäiseksi koirakoksi. Kety ei kyllä tykännyt klo 6 herätyksestä yhtään...

Perjantain epävarmojen kontaktien jälkeen oli tiedossa, että kontaktit on otettava todella varman päälle. Kun Tero meni vaatimaan A-esteellä alastuloa, niin oli myöhässä seuraavalle hypylle ja hyllyhän sieltä napsahti :( Voi mikä ketutus! Onneksi itsensä ruoskiminen helpotti iltapäivästä, koska kukaan muukaan joukkueen koirista ei tehnyt puhdasta nolla-rataa.

Kuva: Sari Eskelinen
Sen sijaan meidän seuran, TamSKin, medikoirat voittivat mielettömällä suorituksilla SM kultaa joukkuekisasta!! Onnittelut heille!

Tässä Tero & Pörrön joukkuesuoritus:Sitten sunnuntaihin. Hyppäriltä jatkoon pääsee 50 koiraa, joten sujuva nolla oli saatava, jotta pääsisi finaaliin. Viime vuonnahan paikka jäi yhden riman päähän.

Ja sehän sieltä tuli! Hieno suoritus ja Tero & Pörrö starttasivat finaalissa sijailla 25! :) Vaude! Tässä rata:


Finaali olikin sitten vähän erilainen kokemus, kun katsomot olivat täynnä ja suorituksia säesti aplodit ja kannustushuudot. Aivan loistavasti pitivät pojat päät kylminä ja tekivät hienon radan! Lentokeino oli ainoa virhe, jota ilman sijoitus olisi ollut kympin sakissa. Nyt loppusijoitukseksi tuli19.

Kuva: Jarmo Risto

Mikä on kyllä jo mieletön saavutus, kun ajattelee, että ohjaaja ja koira aloittivat 3 vuotta sitten alkeiskurssilla ja tekivät kaikki ensin ihan väärin :) Huippua!
Pörris - Suomen 19.sta paras maxi agiliitäjä <3

Tässä poikien finaalirata:


SM kisojen haastavuudesta kertoo, että Tero & Pörrö olivat yksilökisassa TamSKin toiseksi parhain koirakko. Yksi medi-koirakko sijoittui sijalle 15, mutta makseissa ei finaaliradan jälkeen ollut enää muita sijoittuneita.

Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikon MM-karsintoja :)

Kuva: Taru Vallius


2 kommenttia: