lauantai 16. toukokuuta 2015

TopTeamin kisaviikonloppu

Kauden viimeinen TopTeam viikonloppu olikin erilainen kuin aikaisemmat. Nyt ei vaan treenattu vaan nyt myös kisattiin. Eikä mitä tahansa kisoja vaan TopTeamin omat SM-kisat, MM-karsinnat ja European Openin joukkuekisa. Pistelasku ym. meni täysin oikeiden mukaan.

Täytyy sanoa, että tunnelma hallissa oli aivan kuin virallisissa kisoissa :) Jännitystä oli siis ilmassa ämpärikaupalla enemmän verrattuna treeniviikonloppuihin.

Lauantaina aloitettiin MM-karsintojen agiradalla, joka toimi myös SM-kisojen karsintaratana. Pojat hyllyttivät pariinkin otteeseen, joten tästä ei herunut pisteitä - eikä myöskään pääsylippua SM-kisojen finaaliin.Sitten oli MM-karsintojen hyppäri. Tästä tuli nolla eli pääsylippu MM-karsintojen seuraavalle päivälle ja pistetili auki. Jes!Lauantaina oli illalla myös European Openin joukkuekilpailu. Se olikin mielenkiitoinen, kun joukkueen koirakoilla on kaikilla "eri" rata ja lentävillä lähdöillä mentiin. Valitettavasti tämä joukkue ei yltänyt kolmen kärkeen.Sunnuntai alkoikin sitten MM-karsintojen agiradalla. Siitä tuli nolla ja pistesaalis kasvoi siihen malliin, että pojat siirtyivät maxien kärkeen :DSeuraava MM-karsintojen hyppäri: rima alas, ei nollaa, ei pisteitä. Mutta pojat saivat silti pitää kärkipaikkansa.Sitten olikin karsintojen finaalirata, joka suoritettiin käänteisessä järjestyksessä ja Tero ja Pörrö starttasivat maxien viimeisenä koirana. Vauhtia piisaa sen verran, että tiedossa oli etukäteen, että maxien voittohan siitä tulee, jos vaan puhdas nollarata tulee. Ei siis mitään paineita...No hyvinhän se pää kesti ne paineet, nolla tuli ja maxien MM-karsintojen voitto.
Ei muuta kuin poseeraamaan muun MM-joukkueen (minit ja medit) ja valmentajien kanssa :DTodella paljon saivat kyllä Tero ja Pörrö irti tästä TopTeam -kaudesta. Vauhtia on tullut lisää mm. uusien ohjauskuvioiden myötä. Tästä on hyvä jatkaa kehitystyötä eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti