lauantai 7. helmikuuta 2015

Back in Business

Tauko on over ja takana on Tamskin kisat sekä Top Team -viikonloppu. Joten videomateriaalia pukkaa taas  - ja paljon.

Aloitetaan ensin kisoista. Agilityradalta A tuli pojille komee voitto!! :D


Seuraavaltakin radalta tuli nolla eli tuplanollaa pukkasi. Voittoa ei tullut, mutta palkinnoilla kuiteskin. Taas toisen radan kontaktit  h i d a s t u i i i i i i v a t.


Sitten hyppysertin metsästykseen. No serti meni sivu suun yhden riman tippuessa - TAAS! Voittoa ei hyppäristä olisi puhtaallakaan radalla tullut (Tuulia Liuhto oli nopeampi), mutta serti olisi...
Sitten TopTeam viikonloppuun. Tässä ensin lauantain kooste. Aamupäivällä ja päivällä oli tarkoitus tehdä radoilla neljä + neljä kisavetoa eli heti virheestä pois. Ja kisavetojen jälkeen tietty tekniikkatreeniä radoilla.

Illalla taas oli pitkä rata, jossa mentiin toisin päin, ensin tekniikkaa ja sitten kisamainen veto. Ja kun nollilla meni, niin sitten vielä toinen veto katsoen miten ajalle käy.

Paljon ei Pörris olisi voinut enää illalla olla väsyneempi, uni maittoi.


Sunnuntaina oli sitten taas uusien tekniikoiden harjoittelua aamupäivällä. Tämän jälkeen virtuaalikoiratesti ja lopuksi tekniikkasovellusta.


Taas tuli uusia tekniikoita ohjaajan työkalupakkiin ja selvisi mm. että Tero on tehnyt valssin väärin. Sehän ei onneksi olekaan kovin yleinen ohjaustekniikka.

Ja ohjaajan fysiikkatreeneissä Tero tutustui pilates-rullan saloihin ja nyt meillä on kotona uusi kidutusväline kireille lihaksille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti