tiistai 5. elokuuta 2014

Paimenpoika

Sunnuntaina oltiin paimentamassa Woollandiassa Somerolla seitsemän muun Dreamoor kasvatin kanssa. Teron kans laskettiin, että tämä oli Pörrön viides kerta lampailla. Kouluttajan mielestä hakukaaret kuntoon ja ei kun kisoihin... Öööö... Ehkä nyt ei kuitenkaan.

Pörrön silmän käyttö yllätti taas yhden kouluttajan: "Käyttää silmää paljon enemmän kuin monet painenlinjaiset." Tämä meillä on kyllä hyvin tiedossa, kun ollaan muissa lajeissa tuskailtu toko ja agi-kouluttajien kanssa. Paimenope oli sitä mieltä, että lampaille pääsy saattaa vähentää silmän käyttöä muissa lajeissa (siis kun pääsee tekemään sitä, mihin se on luotu). Hope so!

Paimennus kuvina, olkaapa hyvät (kuinkas muutenkaan):

Ensin otettiin pikkulaumalla.Ja sitten isolle laumalle.


 
Ohjaaja näyttää koiralle,
mihin aitaukseen lampaat pitäisi kuljettaa...?

Kehut päälle!

Pörrö oli kyllä "kasvanut" todella paljon sitten viime vuoden! Siis se oli itse tyyneys ja kuljetukset meni todella hienosti, samoin kuin haku läheltä. Se selkesti tiesi mitä pitää tehdä :) Geenit...

Oli muutoinkin mukava päivä! Kiva nähdä Pipsaa ja Metallisia <3

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Jo kuvista näkee, että Pörrö tekee järkevästi hommia. Paimenpoika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se oli selkeesti vuoden aikana prosessoinu viime kertaa ja oli heti paimenmoodissa. Siis sehän näyttikin ihan paimenkoiralta, tosin aika karvaiselta paimenkoiralta.

      Poista