sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Dreamoor-leirillä

Olipahan viikonloppu! Nyt tarvii muutaman päivä lepoo, että palautuu ;) Siis me ihmiset, Pörröhän on ollut heti reilun tunnin automatkan jälkeen taas virtaa täynnä...

Oltiin Dreamoor-leirillä Marttisissa. Vain yksi koirakko per pentue puuttui, joten musta-valkoista energiaa piisasi. On ne kyllä loistavia yksilöitä, mutta kyllä niistä huomaa, että samasta puusta ne on veistetty - virta ei lopu ja uuden oppimiseen ei pahemmin toistoja tarvita.

Ohjelmassa on kaikille täysin uusi laji, flyball. Pallohulluilla aksakoirilla ei opetteluun mennyt minuuttia kauempaa :D 

Lauantaina oli vesipelastusta, vepeä. Voi että kun se olisi Pörrön laji! Jos tulee hellekesä, pitää varmaan hankita sen kumiveneen ostoa. Tämä oli ensimmäinen laji agilityn lisäksi, jossa kierrokset on punasella ja oman vuoron odottaminen piinaavaa. Vepessä otettiin hyppyä veneestä, veneen hakua ja esineen vientiä veneeseen.

 


Myös agility kuului lajivalikoimaan. Ensin mietittiin, miten koiran ja ihmiset jaksaa, kun sää on +29 ja aurinkoa... Mutta kenttä oli puiden varjossa ja rannalla, joten lyhyillä vaihdoilla ja aina uimaan oman suorituksen jälkeen.
Vieläkin tulee ihmeteltyä kuinka helppoo on bortsujen kanssa. Kymmenkunta bortsua (puolet narttuja, puolet uroksia) voi aivan hyvin majailla mökissä kaikki samassa tilassa ilman ongelmia. Ja mökin takaovi voi olla sepposen selällään, mut kukaan ei katoo. Hittolainen, mitä koiria :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti