sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Palkintoja, kisoja ja koulutusta

Pörrö - Dreamoor the Dragon Rider
Vuoden Agilitykoira 2013 - Suomen Bordercolliet ja Australian Kelpiet ry
Vuoden Agilitytulokas 2013 - Tampereen seudun koirakerho ry
 
 
 
On se kyllä aikamoinen epeli :)


Lauantaina oltiin Bordercollieiden rotumestaruuskisoissa Vantaan koiraurheilukeskuksessa. Odotettavissa oli pahoja ratoja, sillä tuomarina oli Seppo Savikko.

Nollasadetta ei tullut ja meno oli muutoinkin tahmeaa normaaliin verrattuna. Liekö uudenlaiset esteet, alusta tai taakse jäänyt vetokoiraviikko vähän hidastanut menoa. Tiedä häntä... Tuloksena tuli 10, 5 ja 0.

Ensimmäiseltä radalta tuli 10 ja kontaktit oli karmeet:Seuraavana oli hyppyrata, josta tuli 5. Siinä tippui heti toinen rima. Pörrö on ihana, kun se jää katsomaan tippunutta rimaa, että voihan rähmä :)Päivä oli nousujohteinen ja vikalta radalta 0 :) Sijoitus oli 7s eli puolet maajoukkue-koirakoista jäi taakse. Ei hullumpaa meidän keltanokilta!Kisoissa oikeastaan kaiken mahdollisen voitti Tuulia Liuhto ja sunnuntaina olikin sitten ohjelmassa Tuulia Liuhdon koulutus. Pörrön kisaradat oli katsottu Vantaalla ja diagnoosina oli, että kontaktit ja haltuunotto (hypyllä käännöksissä) pitää saada kuntoon, jotta ei häviä heille ajassa. Nyt ei koiraa enää pyydetä vaan tehdään selväksi mitä halutaan ja tähän tulikin vinkkejä.

Tässä pätkä treeneistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti