lauantai 17. marraskuuta 2012

Tulihan se sieltä :)

Tänään oltiin Tokokokeessa Mäntässä ja tässä tuliainen:Helpolla tuo ei kyllä sitten todellakaan tullut... Alusta lähtien tuntui, että kaikki menee pieleen.

Kisat oli Mäntässä hevosmaneesissa mutaliejun keskellä. Ja hevosethan on Pörrölle ihan outu juttu. Pari kertaa sellanen ollaan tiellä nähty, mutta haisteleen ei olla menty. Joko arvaatte mitä tapahtui kun mentiin pieneen maneesiin sisälle?!?

Jep, Pörrö koitti koko ajan kieriskellä selällään hevosen jätöksissä ja nuuhkii ilmaa sieraimet laajentuneina. Mulla oli täys työ estää sen merkkailuja :( Todella luottavaisin mielin sitten paikkamakuuta kohti. Ou good. Vielä kun ehdin näkeen muutaman suorituksen ja niissä kaikissa liikkeitä paukahti nollille, kun nuuhkiminen voitti tekemisen.

No meidän suoritus oli sitten hyvin kaksijakoinen. Kaikki liikeet missä oli seuruuta meni ihan perseelleen ja muut taas täysin nappiin:

Luoksepäästävyys: 10

Paikkamakuu: 10

Seuraaminen hihnassa: 6. Mikä seuraaminen?! Otsikkona voisi olla käveleminen vieressä nuuhkien.

Seuraaminen taluttimetta: 8,5. Yllättävä petraaminen. Ei mitään vautsi vau kamaa, mutta hyvää perustekemistä.

Liikkeestä maahanmeno: 0. Pörrön bravuuri :( Kun sanoin maahan, niin Pörrö alkoi kaivaan kuoppaa (!?!) ja löysi sieltä parit maukkaat jätökset. Yök. Mä luulin, että se meni maahan, kun näin liikkeen silmän sivukulmasta. Voitte kuvitella mikä oli fiilis, kun näin mitä se siellä puuhas. Argh. 

Luoksetulo: 10

Liikkeestä seisominen: 7,5. Seuruu hirveetä.

Hyppy: 10

Kokonaisvaikutus: 9


En olis ikinä uskonut, mutta 160 p jaTK1.

Tästä eteenpäin me pysytään ihan vaan hevosvoimissa ja pidetään ne kaakit kaukana meistä. Siis kaukana. Todella kaukana. 

5 kommenttia:

 1. Onnea koularista!!!! Hienoa Pörrö ja Jenni :) Täältä perästä toivon mukaan tullaan, hitaasti mutta varmasti ;D

  VastaaPoista
 2. Kiitti Ansku!

  Suosittelen kyllä näin aloittelijana tuon TK1:sen suorittamista. Jos nyt ei kisavarmuus kauheesti kasvanut, niin ainakin tietää mitä karttaa tulevaisuudessa :D

  VastaaPoista
 3. Onnea koularista, hienoa!

  Meillä on käynyt erinomainen tuuri kun ei olla jouduttu vielä maneesikisoihin.. Pelottaa kyllä jo ensi viikonlopun autohallikisat, jos pää pyörii ja nenä käy jo siellä, saati mitä olisi hevosten hajussa!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :)

  Ja oli tuo kyllä sellanen kokemus, että ei enää uudestaan, kiitos! Vähän jo mietin, kun kisakutsu tuli tiistaina, että toi hevosmaneesi ei varmaankaan oo kauheen hyvä juttu. Mulle olis riittänyt ihan pelkkä perushäiriökin (ihmiset, koirat, liikenne yms.), mutta nyt meni kauheesti energiaa, kun piti estää Pörriksen kierimiset, "epäterveeliset ruokailut" ja merkkailu. Huhhuh.

  VastaaPoista
 5. Oli muuten varmaan ohjaajalla just oikee mieliala tokotteluun oman vuoron tullessa :D

  VastaaPoista