maanantai 14. toukokuuta 2012

Synttärilahja

Täytyy sanoa, että kyllä oli tänään loistava koira mulla toko-treeneissä! Pörris varmaan anto mulle synttärilahjan :) Kiitos! Eli huomenna palataan normaaliin ja ollaan taas kiinnostuneita niistä ihanista nartuista...

Treeneissä:
 • luoksepäästävyys: istui paikallaan, namipalkkaus
 • paikkamakuu 3,5 min: välipalkka, ei liikkunut lainkaan vaikka vieressä häröiltiin urakalla
 • pujottelu: seuraamisella mentiin, namipalkkaus
 • kaukot: istu-maahan 3 m päästä -> ripeet liikkeet häntä heiluen, maahan-seiso ja istu-seiso -> jumppana, nami nenässä kiinni
 • seuraaminen käänöksillä ohjattuna: nami 10 cm nenästä, palkka käänöksien jälkeen, paikka hyvä, kontakti hyvä hela tiden :)
 • ruutu: ajattelin että testaanpa pallolla, kun Pörrö on pallofriikki. Välillä meni hienosti ruutuun, välillä pysähtyi 1 m ruudun eteen, mutta korjasi itse keskelle ruutua uudesta käskystä. Pysähtyi ruutuun odottamaan palloa. Ihan täpinöissään.
 • hyppy: 2,5 lautaa, käskystä hyppy ja kääntyminen mua kohti, seiso käsky ja samalla pallopalkka. Ja taas ihan täpinöissään. Supervauhti ja -intensiteetti. Olisi voinut jatkaa ihan innoissaan vaik kuin kauan...
 • leikkiminen: pallolla :) toi pallon joka kerta suoraan käteen :) ei olis halunnut lopettaa treenejä ollenkaan :)
Kouluttajakin sanoi, että tuo koirahan seisois vaikka päällään, jotta mä heittäisin sille pallon. Ei tarvi kauheesti miettiä millä palkkaan huomenna aina kun mahdollista...Lauantaina tehtiin kevään ekat jäjet: 50 m ja 60 m (Paula: mekin otettiin gps käyttöön, ei tarvi enää arvailla, kätevää :D), askeleet noin 30-40 cm välein, nami lähes joka askeleella.

Tero jäi tekeen jälkee, mä lähin Pörrön kans metsälenkille. Meinas tullakin hakutreenit, kun takaisin tultaessa (huom. eri reittiä!). Pörrö otti Terosta ilmavainun noin 200 metrin päästä ja lähti seuraamaan nenäänsä. "Hiljaisen kehotuksen" jälkeen tuli takas mun luo ja käveli hihnassa jäljen lähtöpaikalle.

Ekalla jäljellä oli alussa vähän hämillään, mutta hyvin meni ekaksi kerraksi, ööö, puoleen vuoteen. Ihan hyvin voi harventaa nameja ja tehdä pidempää jälkeä.

1 kommentti:

 1. Hyvä Pörrö! Kyllä Pörrö tietää miten pääsee suosioon :)
  Allilta kiitokset äitienpäivä terveisistä!! :)

  VastaaPoista